Αρχική Μαστίχα MastihaShop στο εξωτερικό με όχημα την Τράπεζα Aττικής

MastihaShop στο εξωτερικό με όχημα την Τράπεζα Aττικής

14Η καινοτόμος δράση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ) που ήταν η δημιουργία των mastihashop μέσω μιας θυγατρικής εταιρείας της MEDITERRA A.E. συναντά μια δεύτερη, που αφορά τη συνεργασία ενός συνεταιριστικού φορέα με μια ελληνική ιδιωτική τράπεζα.
Η πρόσφατη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΜΧ για συνεργασία με την ATTICA VENTURES, επισημοποιήθηκε και μέσω της κοινής συνέντευξης τύπου,  παρουσία στελεχών των δύο πλευρών το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Ένωσης.
Το επιχειρηματικό όραμα, η ξεκάθαρη στρατηγική αλλά και το μοναδικό φυσικό προϊόν της μαστίχας με τα καινοτόμα βιοτεχνικά και βιομηχανικά προϊόντα προσέλκυσε τους ανθρώπους της Τράπεζας Αττικής.
Η συμμετοχή της ATTICA VENTURES (θυγατρικής της Αττικής) στο μετοχικό κεφάλαιο της MEDITERRA με ποσοστό 25% και 1 εκατομμύριο ΕΥΡΩ εγκαινιάζει όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΜΧ Κώστας Γανιάρης μια ιστορική στιγμή, τη συνεργασία της Ένωσης με μια τράπεζα. Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη καταστημάτων τόσο στο εσωτερικό κυρίως όμως στο εξωτερικό.
Μετά την ανάπτυξη καταστημάτων -εκτός των υπαρχόντων- σε Ρόδο, Ηράκλειο και Λευκάδα, mastihashop πρόκειται να ανοιχθούν μέσα από ένα σχέδιο δράσης που θα καθοριστεί και με το νέο μέτοχο σε Βηρυτό, Σ. Αραβία, Ντουμπαϊ, Ανατολική Ασία, Νέα Υόρκη, Καναδά και Κύπρο.
“Πιστεύουμε και ταυτιζόμαστε με το όραμα και τα σχέδια των ανθρώπων της MEDITERRA  και της ΕΜΧ. Σε αυτούς επενδύσαμε πρώτα από όλα”, σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής καθ. Τρύφων Κολλίντζας, προσθέτοντας ότι δύο από τους όρους που έθεσαν ήταν να παραμένει η ΕΜΧ βασικός μέτοχος (όσο η ATTICA  είναι στην εταιρεία MEDITERRA) αλλά και τα βασικά στελέχη που δημιούργησαν αυτή την εταιρεία. Εξηγώντας γιατί επένδυσε η εταιρία στην οποία είναι υπεύθυνος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους, στους μετόχους- μαστιχοπαραγωγούς και στα προϊόντα της μαστίχας που εκτός τις αποδεδειγμένες ιδιότητες στη διατροφή και φαρμακολογία, συνδυάζει ως φυσικό προϊόν τη συνολική τάση που έχει αναπτυχθεί σε βιολογικά οικολογικά προϊόντα.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τη δουλειά που πραγματοποίησαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι Γιάννης Μανδάλας από την πλευρά της ΕΜΧ και Γιάννης Παπαδόπουλος από την ATTICA VENTURES.