Αρχική Νέα Τοπικά Παρουσίαση κυκλοφοριακής πρότασης από την Επιτροπή Φορέων για τη διατήρηση του ενάλιου...

Παρουσίαση κυκλοφοριακής πρότασης από την Επιτροπή Φορέων για τη διατήρηση του ενάλιου χαρακτήρα του Κάστρου

4Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργεί ασφυξία στο λιμάνι της Χίου, ιδιαίτερα κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις των πλοίων της ακτοπλοΐας, έχει λύσεις εφικτές, που υλοποιούνται άμεσα και με ελάχιστο οικονομικό κόστος.
 Η Επιτροπή κομμάτων, φορέων και πολιτών για τη διατήρηση του ενάλιου χαρακτήρα
του Φρουρίου της Χίου, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν την ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσαν στην Επιτροπή Κυκλοφορίας Δήμου Χίου.Η παρουσίαση θα γίνει από τον Αρχιτέκτονα, Πολεοδόμο, Κυκλοφοριολόγο κ. Ιορδάνη Πετρίδη την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδρίων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου.
“Με τη βεβαιότητα ότι οι αρμόδιοι φορείς θα συμμετάσχουν και θα ενημερωθούν λεπτομερώς για την πρότασή μας, ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία ώρα θα γίνει δυνατή η αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος χωρίς να κατασκευαστεί ένα περιττό έργο, να καταστραφεί ο ενάλιος χαρακτήρας του Κάστρου, να δαπανηθούν τεράστια ποσά και προ πάντων, να κινδυνεύσει η ζωή κανενός.
 Η ολοκληρωμένη ενημέρωση και ο καλόπιστος διάλογος θα συμβάλλουν θετικά και αποτελεσματικά ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε επιτέλους να συζητάμε ήρεμα κι απλά για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη”, σημειώνεται στην πρόσκληση.


 Η Επιτροπή
Γεωργίτσης Γ.
Μακριδάκης Γ.
Μαστοράκης Γ.
Ξηνταριανός Δ. 
Μυλωνάδης Δ.
Πετρίδης Ι.
Παϊδας Κ.