Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Χαιρετισμός Τσουρή για εσωκομματικές εκλογές

Χαιρετισμός Τσουρή για εσωκομματικές εκλογές

9
Με την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών, για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη συνέχεια, με την πραγματοποίηση των Περιφερειακών Συνεδρίων, ολοκληρώνεται ο κύκλος οργανωτικών αλλαγών και εγκαινιάζεται ο νέος τρόπος και η δομή λειτουργίας του Ανοικτού Κόμματος.


Με τις αποφάσεις του Συνεδρίου και με ολοκληρωμένη τη συγκρότηση των οργάνων του, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στοχεύει στη διαμόρφωση αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης εξουσίας, που θα πείσει την κοινωνία και θα κινητοποιήσει τους πολίτες, στην προσπάθεια της μεγάλης δημοκρατικής ανατροπής.


Σε τοπικό επίπεδο, τόσο η συμμετοχή των πολιτών, όσο και η ανάδειξη των νέων οργάνων, με την εκλογή νέων προσώπων, αποτελούν την ισχυρή βάση εκκίνησης, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά μας, με αισιοδοξία, πίστη και προσήλωση στους στόχους μας.


Θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές κα να συγχαρώ όσες και όσους εκλέχθηκαν, καταθέτοντας την πρόθεση και την απόφασή τους να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια.


Είναι αυτονόητο ότι στον αγώνα τους, που από σήμερα ξεκινάει, είμαι συμπαραστάτης και συμμέτοχος.


Ελπίδα Τσουρή
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Σίφι- Κοφινάς
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δημάρχων στην Ικαριά για τα θέματα της Περιφέρειας