Αρχική Νέα Τοπικά Επιχορηγήσεις ΔΟΠ Δ. Χίου σε φορείς

Επιχορηγήσεις ΔΟΠ Δ. Χίου σε φορείς

4

Στην επιχορήγηση 12 φορέων κοινωνικής πρόνοιας που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Χίου προχώρησε με ομόφωνη απόφαση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Χίου.
Επίσης επιχορηγούνται το Γηροκομείο Χίου “Ζωρζής Μιχαληνός” με 15.000 ΕΥΡΩ, 4 σύλλογοι ΑΜΕΑ και το Ειδικό Σχολείο Χίου (30.000 ΕΥΡΩ) καθώς και άλλοι 6 σύλλογοι με προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο (7.000 ΕΥΡΩ), όπως ο Σύλλογος Νεφροπαθών Χίου, φορείς που ενισχύουν άπορες οικογένειες, φιλοξενούν παιδιά ομογενών και πραγματοποιούν σεμινάρια ελληνικής γλώσσας κλπ.. Όπως σχολιάζεται στο δελτίο τύπου δεν περιλαμβάνεται ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου λόγω του ότι μέχρι σήμερα δεν απέστειλε τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για τη χρηματοδότηση.
Για τρίτη συνεχή χρονιά θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα “Ανάσα” που αφορά τετραήμερο ψυχαγωγίας και ανάπαυσης μητέρων με παιδιά ΑΜΕΑ, μέσα στον Αύγουστο.
Αποφασίστηκε εξάλλου η οικονομική ενίσχυση 5 οικογενειών που μεταστεγάστηκαν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα από τα αντίστοιχα ιδιόκτητα των επικίνδυνων λαϊκών πολυκατοικιών Χριστού Βαρβασίου. Ο Δήμος Χίου, μέσω ΔΟΠ, καταβάλλει το 1/3 του ετήσιου συνολικού ποσού ενοικίου από τα μέσα του 2003. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Παρόν & Μέλλον” για φράγμα Κουρουνίων: “Τα ψέματα η συνήθης πρακτική του Νομάρχη”
Επόμενο άρθροΗμερίδα Περιφέρειας Β. Αιγαίου: Δράσεις εμπορίας γεωργικών προϊόντων ποιότητας.