Αρχική Νέα Τοπικά Πολιορκία ΚΚΕ στο Ευρωλεωφορείο!

Πολιορκία ΚΚΕ στο Ευρωλεωφορείο!

32Κατόπιν εορτής, αφού δηλαδή ψήφισαν στη Βουλή των Ελλήνων τα δύο μεγάλα κόμματα το Ευρωσύνταγμα, ήρθε στη Χίο το “Ευρωλεωφορείο” για να προπαγανδίσει τα θετικά του Ευρωσυντάγματος (αυτά που δεν έγιναν πιστευτά σε Γαλλία, Ολλανδία από τους πολίτες).
Στην κίνηση αυτή μέλη του ΚΚΕ πραγματοποίησαν λίγο πριν το μεσημέρι “πολιορκία” στο λεωφορείο με συνθήματα κατά του Ευρωσυντάγματος και καταγγελία για την απόφαση των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Στην πλατεία Βουνακίου, όπου ήταν σταθμευμένο το λεωφορείο, περίμενε την προγραμματισμένη κινητοποίηση του ΚΚΕ και ο αντιδήμαρχος Χίου Αντώνης Λάρδας, σε μια προσπάθεια να μην παρεμποδίσουν οι διαδηλωτές το μοίρασμα εντύπων από το “Ευρωλεωφορείο”.
Στην αρχή τα μέλη του ΚΚΕ κράτησαν το πανό μπροστά στο τραπεζάκι με το υλικό υπέρ του Ευρωσυντάγματος, για να αναγκαστούν οι υπάλληλοι να μεταφέρουν το τραπεζάκι χωρίς να μπορούν όμως να εμποδίσουν και την κίνηση του πανό!
Λίγο μετά όμως χρειάστηκε να επέμβει και αστυνομική δύναμη, που με επικεφαλής το Διοικητή του Τμήματος Χίου Στρατή Κουρασάνη, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και παρεμποδίζοντας τους διαδηλωτές να ξηλώσουν τα καλώδια από τα ηχεία που χρησιμοποίησε η ευρωπαϊκή μονάδα ενημέρωσης.
Να σημειώσουμε πάντως ότι οι περαστικοί από την πλατεία το μόνο που έκαναν μέχρι την ώρα που άρχισε η κινητοποίηση του ΚΚΕ, ήταν να παίρνουν το έντυπο με τα άρθρα του Ευρωσυντάγματος, χωρίς να πιάνουν και συζήτηση για περισσότερες πληροφορίες.
Τώρα πόσοι από εμάς θα το διαβάσουμε, είναι άγνωστο…

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Παρόν & Μέλλον” για φράγμα Κουρουνίων: “Τα ψέματα η συνήθης πρακτική του Νομάρχη”
Επόμενο άρθροΗμερίδα Περιφέρειας Β. Αιγαίου: Δράσεις εμπορίας γεωργικών προϊόντων ποιότητας.