Αρχική Νέα Τοπικά Και επιβατηγά πλοία ανακοίνωσε η ΣΑΟΣ

Και επιβατηγά πλοία ανακοίνωσε η ΣΑΟΣ

9Με στόχο τη δρομολόγηση δύο πλοίων στη γραμμή Πειραιά- Χίου- Μυτιλήνης η ναυτιλιακή εταιρεία SAOS Ferries φιλοδοξεί να “σπάσει” εμπράκτως το μονοπώλιο της γραμμής από τη ΝΕΛ.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου από τον πλοιοκτήτη κ. Φώτη Μανούση το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗΣ τόνισε ότι πολύ σύντομα η εταιρεία θα προχωρήσει στην αγορά δύο συμβατικών πλοίων με βελτιωμένες παροχές υπηρεσιών στους επιβάτες, ενώ ανακοίνωσε ότι θα δίνονται και κίνητρα στις ευπαθείς κατηγορίες ταξιδιωτών, όπως είναι οι πολύτεκνοι.
Ο κ. Μανούσης τόνισε ιδιαίτερα ότι η εταιρεία του, εξυπηρετεί εδώ και 4,5 χρόνια το νησί με τα Ο/Γ πλοία “Παναγία Κρημνιώτισσα” και “Άγιος Ευστάθιος“, χωρίς ποτέ να αφήσει ξεκρέμαστους τους πελάτες της από τις μεταφορικες εταιρείες και παρ’ όλο τον ισχυρό ανταγωνισμό που δέχτηκε από την εταιρεία της ΝΕΛ..
“Οι επαγγελματίες μας γνωρίζουν πολύ καλά γιατί ερχόμαστε στο νησί ακόμα και με τρία πλοία. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και μας εμπιστεύονται”, είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι είχαν πρόταση από τη ΝΕΛ να τους ενοικιάσουν τα φορτηγά πλοία αλλά δεν το έκαναν παραμένοντας στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.
Δεν απέκλεισε εξάλλου τη δρομολόγηση πλοίου από Ραφήνα ή Λαύριο για τα Μεστά, εφόσον βέβαια υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον από την Πολιτεία αλλά και από τους επιβάτες, κάτι που θα το συζητήσει στο προσεχές διάστημα με τους επιχειρηματίες και τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.