Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Π. Λαμπρινούδη σε ΝΟΔΕ Χίου

Απάντηση Π. Λαμπρινούδη σε ΝΟΔΕ Χίου

11

Ως τακτική παλαιοκομματισμού που είναι αντίθετη σε κάθε περίπτωση από αυτή που προσπαθεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σχετικά με τη συνεργασία με την κυβέρνηση, χαρακτηρίζει ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης πρόσφατη ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στο νομό.
“Αρνούμαι προσωπικά να εμπλακώ σ’ αυτή τη διαδικασία που μοναδικό χαμένο θα έχει τη Χίο” σημειώνει ο κ. Λαμπρινούδης τονίζοντας ότι κατανοεί γιατί “ο σκληρός κομματικός πυρήνας της ΝΔ βάλλει κατά της Νομαρχιακής Αρχής διαπιστώνοντας αυτό που κατανοούν οι πάντες: ότι η απόδοση έργου και η δραστηριότητα της σημερινής Νομαρχιακής Αρχής, δημιουργεί παρενέργειες προβλημάτων σε όλη τη στρατηγική της ΝΟΔΕ Χίου της ΝΔ για τις προσεχείς εκλογές στην τοπική Αυτοδιοίκηση”.
“Το σύνολο των σημαντικών έργων που εκτελούνται με τη ΝΑ Χίου είτε ως τελικό δικαιούχο, είτε ως διευθύνουσα υπηρεσία, βάζει σε πειρασμό, ορισμένους να διεκδικήσουν την πατρότητά τους επιδιώκοντας κομματικά οφέλη.
“Η Νομαρχιακή Αρχή στο ψευδεπίγραφο ερώτημα “τίνος είναι τα έργα” απαντά χωρίς δισταγμούς: του χιώτικου λαού, του τελικού κριτή των ενεργειών και των κόπων όλων μας”, σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση από το γραφείο Νομάρχη καταλήγοντας ότι “… την τακτική των ίσων αποστάσεων για το καλό του τόπου θα την τηρήσουμε απαρέγκλιτα είτε αρέσει σε ορισμένους θερμοκέφαλους κομματικούς, είτε όχι”.