Αρχική Νέα Τοπικά Επιμένει στην… εθελούσια έξοδο η Δημοτική Αρχή στην ΤΕΔΒ

Επιμένει στην… εθελούσια έξοδο η Δημοτική Αρχή στην ΤΕΔΒ

8


Νέο κάλεσμα απηύθυνε ο Δήμαρχος Ομηρούπολης Δημήτρης Παπαληός στους εργαζόμενους στην Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου (ΤΕΔΒ), να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την εταιρεία οπότε και θα τους καταβληθεί το ανάλογο ποσό.
Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε νέα συνάντηση τη Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει και κάποια νέα εξέλιξη. Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι η επόμενη πληρωμή των εργαζομένων θα γίνει τον Αύγουστο και μετά ξανά το Δεκέμβριο.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι και διαφωνώντας με την πρόταση της εθελούσιας αποχώρησης, ανάρτησαν πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην είσοδο σχεδόν του Δήμου Ομηρούπολης (στην παλιά ηλεκτρική).
Στο μεταξύ βαθιά ανάσα για την Τεχνική Εταιρεία θα αποτελέσει ποσό 250.000 ΕΥΡΩ που θα καταβληθεί από το Δήμο Ιωνίας για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Νενήτων. Την είδηση αυτή ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Τεχνικής Εταιρείας Στέλιος Γεραζούνης, που υποστήριξε ότι υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία ώστε όποιοι απολυθούν να μπορέσουν να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις εργασίας.


ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ