Αρχική Νέα Τοπικά Η αντιπολίτευση Δήμου Αγίου Μηνά για την κατάσταση των παιδικών χαρών

Η αντιπολίτευση Δήμου Αγίου Μηνά για την κατάσταση των παιδικών χαρών

5“Κούνια μπέλα… θα σπάσει η κουτέλα!”, αυτό σημειώνει στην καταγγελία της η αντιπολίτευση του Δήμου Αγίου Μηνά που ζητά να πάρει πρωτοβουλίες και να κάνει έργο η Δημοτική Αρχή ώστε οι παιδικές χαρές να μην είναι επικίνδυνες και η εικόνα να μην είναι προσβλητική για το Δήμο.
Στη συνέχεια μετάφερουμε την ανακοίνωση και ορισμένες από τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν:


“Η Δημοτική Αρχή του Γιάννης Παντελάρα πιστή στο δρόμο που χάραξε της μη παραγωγής έργου, δεν είναι ικανή ούτε να συντηρήσει όσα βρήκε όταν ανέλαβε.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι παιδικές χαρές που μπορούν να χαρακτηριστούν επιεικώς επικίνδυνες για τα μικρά παιδιά που τις χρησιμοποιούν.
Δεν είναι εικόνα μιας από τις παιδικές χαρές του Δήμου αλλά όλες ανεξαιρέτως παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης, επικίνδυνα σκουριασμένα μπουλόνια, σπασμένα αιχμηρά ξύλα, ξεβίδωτες τραμπάλες συμπληρώνουν ένα επικίνδυνο παζλ για κάθε ανυποψίαστο ανήλικο.


Η παραπάνω θλιβερή εικόνα, ειδικότερα της παιδικής χαράς του Μ. Λιμνιώνα στο σημείο της παλαιάς ταβέρνας Μπακλή γίνεται αντικείμενο φωτογράφησης από τους επισκέπτες του τουριστικού Δήμου μας.
Αλήθεια κ.κ. Δήμαρχε και αντιδήμαρχε υπηρετείται το Δήμο Αγίου Μηνά και τους Δημότες του;
Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που αποθανατίζουν οι αλλοδαποί επισκέπτες;
Επιτέλους ενεργείστε, αυτοσχεδιάστε και μην σέρνεστε πίσω από τις δικές μας καταγγελίες, μονίμως καθυστερημένα.Καλό σας καλοκαίρι και πάλι:
Η αντιπολίτευση του Δήμου Αγίου Μηνά”