Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Παραλήφθηκε σχολικός εξοπλισμός

Παραλήφθηκε σχολικός εξοπλισμός

10

Παρελήφθησαν από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων εξοπλισμοί για 12 συνολικά σχολεία του Νομού μας. Πιο συγκεκριμένα έχει παραληφθεί εξοπλισμός για τα ακόλουθα διδακτήρια: 1ο, 2ο, 3ο Γυμνάσιο Χίου, Εσπερινό Γυμνάσιο, Γυμνάσιο Κάμπου, Γυμνάσια Καλαμωτής, Καλλιμασιάς, Καρδαμύλων, Βροντάδου, Βολισσού, Οινουσσών και Ψαρών. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται έπιπλα γραφείου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.λπ. σύμφωνα με τα αιτήματα που είχαν υποβάλλει οι διευθύνσεις των σχολείων. Πρόσθετος εξοπλισμός για τα υπόλοιπα σχολεία του Νομού αναμένεται με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Επίσης, ανακοινώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου του Οργανισμού στις 23 Ιουνίου 2005 στη Χίο, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση των χώρων για την τοποθέτηση προκατασκευασμένων αιθουσών ελαφράς κατασκευής σε εκπαιδευτήρια του Νομού μας. Η τοποθέτηση, σύμφωνα με τα αιτήματα των φορέων της εκπαίδευσης, προγραμματίζεται εντός της θερινής περιόδου.
Τέλος, σχετικά με την αντικατάσταση των κουφωμάτων αμιάντου σε σχολικά κτίρια, ενημερώνουμε ότι ολοκληρώνεται η κοστολόγηση των απαιτούμενων εργασιών από τον Ο.Σ.Κ., προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.