Αρχική Νέα Τοπικά Ενοχλημένος ο Νομάρχης Χίου για δηλώσεις Δημάρχου Ψαρών σχετικά με τις εργασίες...

Ενοχλημένος ο Νομάρχης Χίου για δηλώσεις Δημάρχου Ψαρών σχετικά με τις εργασίες στο μώλο του λιμανιού Ψαρών

48


Την άμεση αντίδραση του Νομάρχη Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη προκάλεσαν οι δηλώσεις στην ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου του Δημάρχου Ψαρών Μανώλη Αγαπούση για προβλήματα και κακοτεχνίες που διαπιστώθηκαν στο μόλο του λιμανιού των Ψαρών.
“Ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη στάση να προβαίνετε σε τέτοιες ενέργειες χωρίς προηγούμενα να έχετε επικοινωνήσει με το Νομάρχη του νομού σας και μάλιστα χωρίς στοιχεία για το ποιος- πότε και πως πραγματοποίησε την εμπειρογνωμοσύνη και για λογαριασμό ποιας εταιρείας. Μας καλείτε κ. Δήμαρχε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, τη στιγμή που εσείς ο ΙΔΙΟΣ φερθήκατε μικρόψυχα και ανεύθυνα”, σημειώνει στο σχετικό του έγγραφο ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης.
“Η αναφορά σας στην κατασκευή του ακρομόλιου από τη ΝΑ Χίου ως προς τις προϋποθέσεις και της σωστής ή όχι κατασκευής του θα πρέπει να θεωρηθεί επιεικώς ατυχέστατη. Και αυτό γιατί εξ όσων γνωρίζουμε είστε συνταξιούχος πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και όχι διπλωματούχος μηχανικός. Εκτός κι αν δεν γνωρίζετε ότι εκπονήθηκε πλήρης μελέτη για το έργο!!!
“Η δημιουργία εντυπώσεων, κ. Δήμαρχε, χωρίς στοιχεία πολλές φορές μας φέρνει σε αδιέξοδα με απρόβλεπτες συνέπειες. Εμείς ως υπεύθυνη Αρχή έχουμε ζητήσει απομαγνητοφωνημένη τη δήλωση- καταγγελία που δώσατε στην ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να ενημερωθούμε πλήρως για τους ισχυρισμούς σας. Αν αυτοί προσβάλλουν στη ΝΑ Χίου και τις υπηρεσίες της χωρίς στοιχεία θα πρέπει να ανακαλέσετε άμεσα, διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε το κύρος του θεσμού και των υπηρεσιών της με κάθε νόμιμο μέσο.
Για τη Νομαρχιακή Αρχή, κ. Δήμαρχε, οδηγός μας είναι το συμφέρον του τόπου μας και των συμπατριωτών μας μακριά και έξω από μικροψυχίες, μικροπαραταξιακά και άλλα συμφέροντα. Κι αυτό το σκοπό τον υπηρετούμε με σοβαρότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια!!!”, καταλήγει το έγγραφο που υπογράφεται από τον κ. Νομάρχη.