Αρχική Νέα Τοπικά Υπέ των mini-bus ο ΔΕΣΜΟΣ του ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ

Υπέ των mini-bus ο ΔΕΣΜΟΣ του ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ

12


  Ο ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ
  Ο πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα επιλογής μεταξύ ΜΙΚΡΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ – ΤΑΞΙ.


  Παρακολουθούμε με προσοχή την υπόθεση της διένεξης που εκτυλίσσεται μεταξύ του ΚΤΕΛ Αστικών Λεωφορείων και Ταξί.
   Διαπιστώνουμε ότι  η συνοικία μας, ο Φραγκομαχαλάς, που διασχίζεται από τις λεωφορειακές γραμμές έχει  αρκετούς  κατοίκους που έχουν βρει ανακούφιση κυρίως  από την άνοδο της ανηφόρας του Κολεγίου με τη χρήση των λεωφορείων, έχει μερικούς που έχουν στείλει τα παιδιά τους στα Δημοτικά σχολεία  Βουνακίου με τα λεωφορεία αυτά , έχει και μερικούς άλλους που αφήνουν το ΙΧ στο σπίτι και ανεβοκατεβαίνουν στο Κέντρο της πόλης που ασφυκτιά από την κυκλοφοριακή συμφόρηση ανά πάσα ημέρα και πρωϊνή  ώρα της εβδομάδας.
  Γι τους λόγους αυτούς βλέπουμε ότι αποτελούν τα μικρά λεωφορεία μέσα μαζικής μεταφοράς που εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και ως εκ τούτου είμαστε ΥΠΕΡ της  εξεύρεσης καθ΄ όλα  ΝΟΜΙΜΗΣ και ΜΟΝΙΜΗΣ  ΛΥΣΗΣ  ώστε να διατηρηθούν οι γραμμές του ΚΤΕΛ που ήδη δοκιμάστηκαν και είναι επωφελείς για το κοινό.
  Η απόφασή μας μάλιστα για στήριξη  εδράζεται σε διακόσιες και πλέον υπογραφές που μαζεύτηκαν αβίαστα σε κείμενο διαμαρτυρίας που κυκλοφόρησε στη συνοικία μας  και οι οποίες θα  διαβιβαστούν αρμοδίως μαζί με αντίστοιχες υπογραφές των άλλων θιγόμενων συνοικιών.
   Η προσφιλής τάξη των Ταξιτζήδων  αναγνωρίζουμε ότι ασφαλώς σε πολλές περιπτώσεις έχει  προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία. Αναγνωρίζουμε ότι  αγωνιά για να κερδίσει τον επιούσιο και ουδείς αντιλέγει σ΄ αυτό.
 Ωστόσο πρέπει να γίνει αντιληπτό  ότι όπως έχει και αυτή η τάξη  το δικαίωμα να διαλέγει ελεύθερα το συνεργείο επισκευής, το βενζινάδικο τροφοδοσίας, το βουλκανιζατέρ, το κατάστημα αξεσουάρ μεταξύ των υπαρχόντων στην πόλης μας 
αλλά και όπως έχει την ελεύθερη επιλογή να ψωνίζει “τα προς το ζειν” από οποιοδήποτε κατάστημα της πόλης μας , έτσι και ο κάθε πολίτης έχει στην εποχή μας το νόμιμο δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα το μέσο μεταφοράς του κρίνοντας με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή του και το οικονομικό συμφέρον του.
                                                                           Το Δ.Σ. του
                                                       “ΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ”