Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Τομέαρχης Εμπορικής Ναυτιλίας η Ελπίδα Τσουρή

Τομέαρχης Εμπορικής Ναυτιλίας η Ελπίδα Τσουρή

11Καθήκοντα τομεάρχη Εμπορικής Ναυτιλίας ανέλαβε στις 29 Ιουνίου 2005 η βουλευτής Νομού Χίου Ελπίδα Τσουρή, με απόφαση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος την ανακοίνωσε, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο συγκεκριμένος τομέας.


Η βουλευτής, με την ανάληψη των καθηκόντων της, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιώργο Παπανδρέου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντας μου καθήκοντα που αφορούν στον κρίσιμο τομέα της Εμπορικής Ναυτιλίας.
Εκτός από τη σημασία που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποδίδει σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη απόφαση του κ. Παπανδρέου τιμά ένα κατ’ εξοχήν ναυτικό νησί και τους πολίτες της Χίου.
Είναι αυτονόητο ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να υπηρετήσω τον συγκεκριμένο χώρο, φιλοδοξώντας να συμβάλλω στη διαμόρφωση αξιόπιστης προγραμματικής πρότασης.
Άμεσες προτεραιότητες είναι η στελέχωση του τομέα από εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η ιεράρχηση των προβλημάτων και των προτάσεων για την αντιμετώπιση τους και η πραγματοποίηση στη Χίο, ενός φόρουμ, για τα σχετικά με τη ναυτιλία θέματα”.