Αρχική Πολιτισμός Σε Νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρθηκε η συγγραφέας Αθηνά Ντάλας- Ντάμη

Σε Νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρθηκε η συγγραφέας Αθηνά Ντάλας- Ντάμη

26Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η υγεία της γνωστής δημοσιογράφου & συγγραφέως Αθηνάς Ντάλας- Ντάμη, που χθες το πρωί σε ιατρικό συμβούλιο στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο αποφασίστηκε η μεταφορά της σε Νοσοκομείο των Αθηνών.
Μάλιστα δόθηκε πραγματικός αγώνας να εξευρεθεί ένα κρεβάτι σε Εντατική Κλινική (στο Αττικό Νοσοκομείο) και χθες το απόγευμα έγινε η αεροδιακομιδή της, αφού πρώτα επιτεύχθηκε η αιμοδυναμική σταθεροποίηση της.


Με τη σκέψη στο Νοσοκομείο
Η βοήθεια που έχει προσφέρει στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο η κα Αθηνά Ντάλας- Ντάμη είναι γνωστή σε όλους τους εκάστοτε Διοικητές και Διευθυντές των κλινικών, που ξέρουν τον αγώνα που έχει δώσει για να είναι καλύτερες οι προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας.
Μέχρι μάλιστα την ώρα που εισήχθη επειγόντως στο Νοσοκομείο, με πόνους στην κοιλιακή χώρα, οξύ έμφραγμα στη συνέχεια και εγκεφαλικό επεισόδιο στην πορεία η σκέψη της ήταν σε αυτό.
“Το Νοσοκομείο μας φιλοξενεί την κα Αθηνά Ντάμης, μια μεγάλη Ευεργέτιδα και Φιλάνθρωπο σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, η οποία φαίνεται να είναι σταθερή από την Τρίτη”, μα είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μενέλαος Γεωργαντέλης.
“Μέχρι το Σάββατο είχε στην πρώτη της σκέψη να ολοκληρωθεί η αγορά και η τοποθέτηση ψυγείων στους θαλάμους των ασθενών έτσι ώστε όπως μας έλεγε “πάση θυσία να έχουν ένα μπουκάλι κρύο νερό,  μια παγωμένη πορτοκαλάδα οι ασθενείς”, μας είπε ο κ. Γεωργαντέλης που τη Δευτέρα παρέλαβε τα ψυγεία. Προσφορά και αυτά επώνυμων και ανώνυμων δωρητών που η κα Αθηνά είχε τον τρόπο τους να τους πείθει για τις ανάγκες του Σκυλίτσειου.
Στο πλευρό της όλες αυτές τις κρίσιμες ώρες ο σύντροφός της Γιώργος Ντάμης, να δίνει μάχη για να νικήσει και το τέρας της γραφειοκρατίας ώστε να εξευρεθεί θέση σε εντατική κάποιου Νοσοκομείου των Αθηνών.
Ευχόμαστε σύντομα η κα Αθηνά, αγαπημένη  μικρών και μεγάλων αναγνωστών, να βγει νικήτρια και από αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.