Αρχική Νέα Τοπικά Την εξαγγελία του Προέδρου του ΟΕΚ για κατοικίες στου Βάγια θυμίζει ο...

Την εξαγγελία του Προέδρου του ΟΕΚ για κατοικίες στου Βάγια θυμίζει ο Νομάρχης

8

Με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του  Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) κ. Α. Οικονομόπουλο, ο Νομάρχης Χίου κ. Π. Λαμπρινούδης επισημαίνει ότι αναμένονται οι ενέργειες εκείνες που θα επιτρέψουν την υλοποίηση των υποσχέσεων για κατοικίες στο οικόπεδο του Βάγια.
Συγκεκριμένα αναφέρεται στο έγγραφο:
“Κύριε Πρόεδρε,
Κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στη Χίο, διαπιστώσατε πιστεύω το οξυμένο πρόβλημα της εργατικής στέγης στο Νομό μας, ένα πρόβλημα που αγκαλιάζει ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία.
Το ομολογουμένως σημαντικό έργο της ανέγερσης Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής, όπως εσείς ο ίδιος επισημάνατε, δεν επιλύει συνολικά το πρόβλημα. Γι’ αυτό και θεωρούμε απόλυτα θετική την εξαγγελία σας για την ανέγερση νέων εργατικών κατοικιών εντός του ιδιόκτητου οικοπέδου του ΟΕΚ στην περιοχή Βάγια.
Θέλω να πιστεύω, ότι με βάση αυτή την εξαγγελία, ο Οργανισμός θα προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες, ξεπερνώντας τα προηγούμενα εμπόδια ώστε να μπει αυτό το έργο στο δρόμο της υλοποίησης.
Οι υπηρεσίες της Ν.Α. και εγώ προσωπικά, προσβλέπουμε σε μια θετική συνεργασία μαζί σας, ώστε να προχωρήσει αυτό το σημαντικό έργο για ολόκληρη τη Χίο.

Ο Νομάρχης Χίου
Πολύδωρος Λαμπρινούδης”.