Αρχική Νέα Τοπικά Δ. Ομηρούπολης: ήρθαν, μέτρησαν και… έφυγαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας

Δ. Ομηρούπολης: ήρθαν, μέτρησαν και… έφυγαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας

8


Προτίμησαν να αποχωρήσουν παρά να μείνουν και να γίνει η σύγκληση του συμβουλίου 6 τουλάχιστον σύμβουλοι της πλειοψηφίας στο Δήμο Ομηρούπολης, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 6.30 μ.μ. όπου οι σύμβουλοι της μειοψηφίας είδαν να αποχωρούν συνάδελφοι τους, βλέποντας προφανώς ότι δεν είχαν την πλειοψηφία.
Αυτό κατήγγειλε στο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαληό ο Γιώργος Καλαγκιάς από τη μείζονα μειοψηφία. “Είναι λυπηρό που έφυγαν οι σύμβουλοι” σημείωσε ο Κώστας Μούνδρος, ενώ ο Γιώργος Παντελίδης από την ελάσσονα μειοψηφίας σημείωσε ότι αφού υπήρχε η πρόθεση της αναβολής θα έπρεπε να ενημερωθούν νωρίτερα.
Ο κ. Παπαληός προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία τουλάχιστον του Προέδρου του σώματος κ. Καλλίκη, λέγοντας ότι οικογενειακό του πρόσωπο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση.
Οι σύμβουλοι πάντως που είδαν…μέτρησαν και απήλθαν και έπεσαν στην αντίληψη των συμβούλων ήταν: ο αντιδήμαρχος κ. Πούπαλος, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Καλαγκιά, η κα Ψαρρά, ο κ. Τσούρος, ο κ. Λεοντάρας και ο κ. Τσίχλας, τον οποίο οι πληροφορίες τον ήθελαν να ανεξαρτητοποιείται.
Τώρα αναμένεται να επαναληφθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ομηρούπολης στις 18 Ιουλίου.