Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: σε αποσύνθεση η Δημοτική Αρχή

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: σε αποσύνθεση η Δημοτική Αρχή

6Η “Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών” Ομηρούπολης σχετικά με την πρόσφατη αναβολή του Δημ. Συμβουλίου με πληθώρα σοβαρών θεμάτων έχει να παρατηρήσει το εξής:
1. Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά έχουν οδηγήσει τη λειτουργία του δήμου σε πλήρη αποσύνθεση. Αδυνατούν ακόμα και να διαχειριστούν προβλήματα που πηγάζουν από τις πολιτικές που οι ίδιοι ακολούθησαν. Έχουν φτάσει σε σημείο να εξευτελίζουν τους ίδιους τους θεσμούς όπως του Δ.Σ γεγονός που αποτελεί την τελευταία πράξη του  δράματος.
2. Τα συμφέροντα των δημοτών μας βρίσκονται σε πολιτική ομηρία από τη δημοτική αρχή οποία, έρμαιη των διαφόρων πολιτικών συσχετισμών που προσπαθεί να δημιουργήσει κάθε φορά, συσσωρεύει τα προβλήματα π χ , Λαγκάδα, Τεχνική εταιρεία κλπ – και οδηγεί το δήμο στο “κλείσιμο”.
3. Αυτή τους η τακτική οδηγεί στις επικείμενες απολύσεις εργαζομένων στην Τεχνική  με τρόπο που θυμίζει προγραφές, χωρίζοντας τους εργαζόμενους σε χρήσιμους και άχρηστους τη στιγμή που όλοι έχουν ανάγκη από το μεροκάματο. Δυστυχώς έχουν έτοιμη τη λίστα κι αν οι εργαζόμενοι δεν την παλέψουν ενωμένοι οι απολύσεις θα περάσουν.
4. Η “Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών” καλεί το λαό μας να αντιδράσει σ’ αυτή την κατάσταση, να συμμετέχει στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο για να δει από πρώτο χέρι την κατάντια της δημοτικής αρχής.
 Η παράταξη μας θα κάνει, ό,τι περνά από το χέρι της για να ενημερωθούν οι δημότες μας και να δράσουν.