Αρχική Νέα Αθλητικά Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Διάκριση Γ. Κρεατσούλα σε αγώνες τριάθλου

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Διάκριση Γ. Κρεατσούλα σε αγώνες τριάθλου

14

Την πρώτη θέση σε αγώνες τριάθλου στην κατηγορία νεανίδων κατέλαβε η αθλήτρια του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Χίου Γεωργία Κρεατσούλα.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία στην πρώτη επίσημη εμφάνιση σε αγώνες τριάθλου. Η Γεωργία Κρεατσούλα συμμετείχε στο δεύτερο αγώνα τριάθλου που διεξήχθη στη Γλυφάδα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία νεανίδων και τη δεύτερη στη γενική βαθμολογία με επίδοση 1 ώρα, 9 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα.
Ο αγώνας συμπεριλάμβανε 750 μέτρα κολύμβηση, 20.000 μέτρα ποδηλασία και 5.000 μέτρα τρέξιμο και ήταν κριτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Το άθλημα του τριάθλου εγκρίθηκε το Φεβρουάριο από την αντίστοιχη Ομοσπονδία ύστερα από πολύχρονη προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου που πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει ιδανικό άθλημα για τη Χίο, τόσο στους δρόμους όσο και στην κολύμβηση όπου έχει ικανότατους αθλητές.
Ήδη αρκετά παιδιά έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και θα συμμετάσχουν στους επόμενους αγώνες, σημειώνει ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, που όμως ως μοναδικό αρνητικό στοιχείο είναι το οικονομικό λόγω της αγοράς του ποδηλάτου και των εξόδων συμμετοχής που καλύπτονται αποκλειστικά από το σύλλογο.
“Ελπίζουμε και ευχόμαστε η επιτυχία της αθλήτριας Κρεατσούλα και η μελλοντική της πορεία, η οποία όπως διαπιστώθηκε και από τους ειδικούς της Ομοσπονδίας (άφησε άριστες εντυπώσεις και όλοι ζητούσαν πληροφορίες για εκείνη) να αποτελέσει το έναυσμα για να ασχοληθούν με το άθλημα”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ που υπογράφεται από τον πρόεδρο Νίκο Τζήκα.