Αρχική Νέα Τοπικά Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη κατά των ΜΜΕ ALPHA, ΧΩΡΑ

Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη κατά των ΜΜΕ ALPHA, ΧΩΡΑ

8


ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 Νοεμβρίου πήρε η εκδίκαση της μήνυσης του νομάρχη Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη για συκοφαντική δυσφήμιση και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών κατά του δημοσιογράφου- εκδότη της εφημερίδας ΧΩΡΑ Γεωργίου Τράγκα, των υπευθύνων του τηλεοπτικού καναλιού “ALPHA” και του ρεπόρτερ που διενήργησε το σχετικό ρεπορτάζ (πέρυσι το Μάιο) και του χημικού Ηλία Πολυχνιάτη (πρόεδρου του παραρτήματος Β. Αιγαίου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών).
Και αυτό γιατί ο συνήγορος του κ. Τράγκα επικαλέστηκε λόγους υγείας του πελάτη του, ενώ δεν μπορούσε να παρευρεθεί και ο δικηγόρος του παρουσιαστή του ALPHA (Μανώλη Καψή) λόγω του ότι εμπλέκεται και με τη δική του ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ.
Να σημειώσουμε ότι τόσο ο κ. Πολυχνιάτης όσο και ο συνήγορος του κ. Κομνηνάκας (από τη Μυτιλήνη) ζήτησαν να εκδικαστεί η υπόθεση.
Κατηγορηματικός ο εισαγγελέας της έδρας τόνισε πάντως ότι αυτή η διαδικασία των αναβολών πολλές φορές διακωμωδεί την ίδια τη Δικαιοσύνη και ότι πρέπει για τέτοια σοβαρά θέματα ή να ανακαλεί ο μηνυτής ή να γίνεται η μήνυση λίαν συντόμως.


.