Αρχική Νέα Τοπικά Πολιτική Κίνηση Συνασπισμού Δήμου Ομηρούπολης: Κάλεσμα σε δυνάμεις αριστεράς

Πολιτική Κίνηση Συνασπισμού Δήμου Ομηρούπολης: Κάλεσμα σε δυνάμεις αριστεράς

4


Με αφορμή την παραίτηση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου η Πολιτική Κίνηση Συνασπισμού Δ. Ομηρούπολης (Αθανασόπουλος, Παντελόγλου), επιτίθεται κατά της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου ενώ καλεί σε κοινή δράση της Αριστεράς.
Συγκεκριμένα αναφέρεται:


“Η παραίτηση του Νίκου Ανδρεόπουλου Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Ομηρούπολης, πέραν της όποιας εικοτολογίας αυτή μπορεί να προκαλέσει, είναι πλέον γεγονός.
Αρχιτέκτονας για την χάραξη και υλοποίηση (sic) μεγαλόπνοων σχεδίων της Δημοτικής Αρχής, με την υποβολή της παραίτησής του, έρχεται να επιβεβαιώσει την πλήρη αποτυχία τους. Φέρνει δε στο προσκήνιο κατά τραγικό τρόπο, τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις των Συμβούλων του χώρου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού τα σχέδια αυτά δεν αφουγκράζονταν τα ιδιαίτερα οξυμένα τοπικολαϊκά προβλήματα.
Αποτυχία που την χρεώνεται ο Δήμαρχος προσωπικά και η πλειοψηφία  που εξακολουθεί να τον στηρίζει.
Άλλωστε η αποδοχή της παραίτησης από το Δήμαρχο, αποτελεί ουσιαστικά ομολογία των οδυνηρών αδιεξόδων που η πολιτική του ιδίου και των στενών συνεργατών  του, έχουν οδηγήσει το Δήμο.
Είναι πλέον πασιφανής η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού διαχείρισης της καθημερινότητας που βιώνουν οι πάντες στο Δήμο μας.
Η μεσσιανικού τύπου μεθοδεύσεις που απεργάζονται διάφορα κέντρα στα πλαίσια της δικομματικής νεοφιλελεύθερης συναίνεσης, δεν παρέχουν εχέγγυα προοπτικής διεξόδου εξαιτίας των εγγενών αδυναμιών τους.
Η αναγκαιότητα της κοινής δράσης των δυνάμεων της Αριστεράς αλλά και κάθε δημοκράτη και προοδευτικού πολίτη  στο Δήμο μας, στην κατεύθυνση οικοδόμησης εναλλακτικής  πρότασης, συνιστά μονόδρομο.
Οι καιροί ου μενετοί!