Αρχική Νέα Τοπικά Τροχαία προς οδηγούς: προσοχή στους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας

Τροχαία προς οδηγούς: προσοχή στους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας

5


Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί οχημάτων και μοτοσικλετών το διήμερο 21 και 22 Ιουλίου, ειδικά όσοι κινούνται στην επαρχιακή οδό Χϊου- Βολισσού που λόγω της εορτής της χιοπολιτίσσας Αγίας Μαρκέλλας, η κίνηση θα είναι αυξημένη.
Η υπηρεσία Τροχαίας παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να μην οδηγούν ενώ έχουν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά και να παραχωρούν την προτεραιότητα σε πεζούς και παιδιά, ενώ οι οδηγοί και οι επιβάτες δικύκλων να χρησιμοποιούν το προστατευτικό κράνος.
Όσοι προσκυνητές μεταβούν πεζή στην Αγία Μαρκέλλα, παρακαλούνται να κινούνται στο άκρο της οδού και κατά τις νυχτερινές ώρες να φέρουν φακό ή να φορούν ειδικά φωσφορούχα ρούχα, ώστε να γίνονται ορατοί από τους διερχόμενους οδηγούς προς αποφυγή ατυχημάτων.
Η υπηρεσία Τροχαίας ενημερώνει ότι θα είναι παρούσα σε όλο το δίκτυο και στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην προσπάθεια να έχουμε το καλοκαίρι όσον το δυνατόν λιγότερα ατυχήματα.
Να σημειώσουμε εξάλλου την έκκληση των “Αμανιτών”, μελών της Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας ΟΙ ΑΜΑΝΙΤΕΣ που ζητούν να μην αφήσουμε τα σκουπίδια μας στην Αγία Μαρκέλλα, στις παραλίες και γενικότερα στην Αμανή, μετά την αναχώρησή μας από το τόπο θυσίας της Αγίας.