Αρχική Απόψεις Aρθρα Γ. Παπαδόπουλος: συγχαρητήρια σε Δήμο Αγίου Μηνά, “Σκυλίτσειο” και Πρόεδρο ΔΥΠΕ

Γ. Παπαδόπουλος: συγχαρητήρια σε Δήμο Αγίου Μηνά, “Σκυλίτσειο” και Πρόεδρο ΔΥΠΕ

22


Του Γιώργου Φ. Παπαδόπουλου – Προέδρου Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (Δ.Ο.Π.) Χίου


Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ίδρυση και λειτουργία Ιατρείου στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης – Καρφά για την εξυπηρέτηση των επισκπτών και των παραθεριστών των συγκεκριμένων οικισμών.
Σε μια περίοδο κατά την οποία γίνεται αναφορά στην αποκέντρωση και την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη παροχή υπηρεσιών σε διάφορα απόμερα και διάσπαρτα μέρη της ελληνικής υπαίθρου, η ύπαρξη ενός Ιατρείου σε μέρη που συνιστούν τουριστικά καταλύματα θεωρείται τόσο αναγκαία όσο και αξιέπαινη.
Εν προκειμένω, τα συγχαρητήρια ανήκουν στο Δήμο Αγίου Μηνά και το ΄΄Σκυλίτσειο΄΄ Γενικό Νοσοκομείο Χίου για την πρωτοβουλία που είχαν να διαμορφώσουν έναν κατάλληλο – για τη μετασκευή του σε Ιατρείο – χώρο και να ξεκινήσει τη λειτουργία του άμεσα.
Η υλοποίηση της εν λόγω δομής αποκτά ιδιαίτερη σημασία και τούτο αποδεικνύεται απο το γεγονός οτι τα εγκαίνια του Ιατρείου θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δ.Υ.ΠΕ. Βορείου Αιγαίου (πρώην ΠΕ.Σ.Υ.Π.) Κα Παναγιώτα Χατζοπούλου, η οποία οσάκις επισκέπτεται τη Χίο (και το πράττει συχνά, εν αντιθέσει με τους προκατόχους της που μας έβλεπαν με τα…κυάλια… απο τη Μυτιλήνη) φέρνει και απο μια ευχάριστη είδηση για τα διαδραματιζόμενα στο χώρο της Υγείας, σε περιφερειακό – τουλάχιστον – επίπεδο.