Αρχική Νέα Τοπικά Δήμοι Χίου- Ντυνάν: 10 χρόνια αδελφοποιημένοι

Δήμοι Χίου- Ντυνάν: 10 χρόνια αδελφοποιημένοι

5


10 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης του Δήμου Χίου με το Δήμο Ντυνάν Βελγίου.
Στα πλαίσια της υπογραφής ανανέωσης του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης φθάνει την Κυριακή 24 Ιουλίου στη Χίο, αντιπροσωπεία από τη Βελγική πόλη.
Η επίσημη τελετή υπογραφής ανανέωσης του πρωτοκόλλου θα τελεστεί στο Δημαρχείο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, 29 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. με την παρουσία του Δημάρχου Χίου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η αντιπροσωπεία από το Βέλγιο αποτελείται από 11 παιδιά ηλικίας 16-18 ετών καθώς και από μέλη του Δήμου Ντυνάν και του Ελληνοβελγικού Συνδέσμου, που αναπτύσσει ξεχωριστή δράση στην περιοχή υπέρ της Χίου.
Η αντιπροσωπεία θα παραμείνει στο νησί μας μια εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί σημαντικά αξιοθέατα του τόπου μας. τα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε σπίτια Χιωτών, που τα παιδιά τους έχουν επίσης φιλοξενηθεί πριν ένα χρόνο στο Ντυνάν, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα συνέχισης της αδελφοποίησης.