Αρχική Πολιτισμός “Καλλιτέχνες σε Δράση” σε Έκθεση Εικαστικών στη Βολισσό

“Καλλιτέχνες σε Δράση” σε Έκθεση Εικαστικών στη Βολισσό

55


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος και το Χορευτικό Συγκρότημα Βολισσού “Ο Όμηρος” παρουσιάζει τους Καλλιτέχνες σε Δράση σε μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας στο χώρο της “Παλιάς Ηλεκτρικής” στην πλατεία της Βολισσού.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 20:00. Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Αυγούστου και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι οι εξής:
Καθημερινά: 7 – 9 μ.μ.
Κυριακές: 10 π.μ. – 12 π.μ. και 7 μ.μ. – 9 μ.μ.


Η καλλιτεχνική ομάδα “Καλλιτέχνες σε Δράση” προέρχεται από το ομώνυμο Έργο της Κ.Π. EQUAL που υλοποιήθηκε από την Προμηθευτική ΑΕ στο Δήμο Ομηρούπολης την περίοδο Αύγουστος 2003 – Μάρτιος 2005. Η Λέσχη Πολιτιστικής Απασχόλησης εξακολουθεί να λειτουργεί ως καλλιτεχνικό στέκι και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος χάρη στην ευγενική χορηγία της Προμηθευτικής.


Η νέα συνεργασία των Καλλιτεχνών με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βολισσού αποδεικνύει τη διάθεση της ομάδας για δημιουργία και συνέχεια, ακόμα και πέρα από τη στήριξη του προγράμματος. Επίσης, η συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βολισσού έδωσε την ευκαιρία στους Καλλιτέχνες να δείξουν τη δουλειά τους και εκτός του κέντρου, μεταφέροντας τις εικαστικές δημιουργίες τους στο κεφαλοχώρι της Αμανής.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση στη Βολισσό, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της ομάδας: Ειρήνη Σεζένια 6942482099 και Ελένη Κωστάλα 6973065769