Αρχική Νέα Τοπικά Ομιλία για τον Αγροτουρισμό από την Στέλλα Ασκέλη

Ομιλία για τον Αγροτουρισμό από την Στέλλα Ασκέλη

14

Στα πλαίσια της “Πρώτης Γιορτής Αγροτουρισμού Χίου“, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (4 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ.) ομιλία για τον Αγροτουρισμό από τη συγγραφέα και μέλος της Αγροτουριστικής Α.Ε. κα Στέλλα Ασκέλη.
Η ομιλία θα έχει ως θέμα “ο Αγροτουρισμός/ Τουρισμός υπαίθρου ως αναπτυξιακή πρόταση” και θα γίνει παρουσίαση του νεοκδοθέντος βιβλίου της ομιλήτριας “Επιχειρήστε Αγροτουριστικά“.

Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε λόγω της αυξανόμενης επιχειρηματικής και επενδυτικής δυναμικής που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στον Αγροτουρισμό- Τουρισμό υπαίθρου, καθώς συνειδητοποιείται ότι αποτελεί βασικό μοχλό βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης. Απευθύνεται σε όλους όσους σκέφτονται να επενδύσουν επιχειρηματικά ή να απασχοληθούν με τον Αγροτουρισμό – Τουρισμό Υπαίθρου και αναπτύσσει βήμα προς βήμα τις απαραίτητες κινήσεις και τα βασικά ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών του αγροτουριστικού χώρου, όπως και εκείνων που δραστηριοποιούνται ήδη σε αυτόν και θέλουν να βελτιώσουν ή να αναπτύξουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.
Περιλαμβάνει πληροφορίες για τα πρώτα βήματα για το ξεκίνημα μιας αγροτουριστικής επιχείρησης, πρακτικές συμβουλές και τεχνικές εφαρμογές, αναλύει το θέμα της ποιότητας στον Αγροτουρισμό, υποδεικνύει τρόπους για προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων και τέλος παρουσιάζει την “χάρτα” του Αγροτουρισμού.