Αρχική Νέα Τοπικά Εντυπωσιακό!! Η Τροχαία σταμάτησε για έλεγχο 422 δικυκλιστές και έγραψε έναν (01)...

Εντυπωσιακό!! Η Τροχαία σταμάτησε για έλεγχο 422 δικυκλιστές και έγραψε έναν (01) για θόρυβο!!

8

Ένας στους τρεις δικυκλιστές οδηγούσαν παραβατικά στους δρόμους του νησιού μας την περασμένη εβδομάδα, αφού σε μπλόκα της Τροχαίας σε σύνολο 422 οδηγών βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις. Απ’ αυτές οι 103 ήταν για μη χρήση προστατευτικού κράνους, δύο μόνο για μέθη, 38 για άδεια κυκλοφορίας, μία μόνο για ηχορύπανση και 12 για λοιπές παραβάσεις.
Δεν είναι καλύτερη η κατάσταση για τους οδηγούς αυτοκινήτων, αφού από τους 110 οδηγούς ΙΧ που ελέγχθηκαν για μέθη, σημειώθηκαν 4 παραβάσεις και 1 αυτόφωρο, ενώ 36 κλήσεις σημειώθηκαν για υπερβολική ταχύτητα. Ευτυχώς δε σημειώθηκε κανένα τροχαίο ατύχημα.

Σ.Σ. Εγώ γιατί ακούω συνέχεια μηχανάκια που κάνουν θόρυβο;;; Προφανώς γιατί δεν βρίσκομαι στο σωστό σημείο!
Οπότε, γιατί δεν μας λέει η Τροχαία που στήνει τα μπλόκα της – αφού έχει την ικανότητα και διαλέγει τα σημεία που περνάνε μόνο “αθόρυβα” μηχανάκια – ώστε να απολαύσουμε και εμείς λίγη ησυχία;
Αφού δεν τους πιάνουν που δεν τους πιάνουν ας ανακοινώνουν τουλάχιστον τα σημεία των μπλόκων – αυτές τις οάσεις ησυχίας –  να πηγαίνουν να κάθονται εκεί όσοι άτυχοι ταλαιπωρούν τα αυτάκια τους και κατσαρώνουν τα νεύρα τους ακούγοντας τις “πειραγμένες” εξατμίσεις.

Κ.Α.

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ της Τρίτης 9/8/2005