Αρχική Πολιτισμός Γενική Συνέλευση του Καρδαμυλίτικου Ιδρύματος

Γενική Συνέλευση του Καρδαμυλίτικου Ιδρύματος

5



Την ετήσια Γενική του Συνέλευση πραγματοποιεί το μεσημέρι της Κυριακής (12.00, 14/8) στο Πνευματικό Κέντρο Καρδαμύλων το ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.
Στη Συνέλευση θα εξεταστεί η πορεία του Ιδρύματος και θα τεθούν οι επόμενοι στόχοι. Να σημειωθεί ότι φέτος το Κ.Ι. για πρώτη χρονιά στην εξαετή λειτουργία του χρηματοδότησε με 40.000 ΕΥΡΩ την εκπόνηση των μελετών για το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων.
Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα αποτέλεσε σημείο τριβής και έντονα ης αντιπολιτευτικής κριτικής από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και του επικεφαλής της Βαγγέλη Μελιτζάνη.
Έχει έτσι ενδιαφέρον αν αυτό το θέμα το θέσει ο κ. Μελιτζάνης μέσα στη Γενική Συνέλευση οπότε και θα έχουμε μια πρώτη προεκλογική κόντρα με το νυν Δήμαρχο Νικόλα Μαρινάκη και μάλιστα ενώπιον ενός ειδικού ακροατηρίου.
Πολύ πιθανόν όμως οι τόνοι να κρατηθούν σε χαμηλό επίπεδο αφού από το καταστατικό του Ιδρύματος στόχος είναι όχι να αναμειχθεί με τα μικροπολιτικά δρώμενα αλλά με όλα εκείνα τα θέματα που θα δώσουν πορεία ανάπτυξης στο Δήμο Καρδαμύλων.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαφήμιση