Αρχική Νέα Τοπικά Διοικητής Νοσοκομείου για Δικαστικό Μέγαρο, μετά την καταγγελία Δικηγορικού Συλλόγου

Διοικητής Νοσοκομείου για Δικαστικό Μέγαρο, μετά την καταγγελία Δικηγορικού Συλλόγου

18


“Μπορούμε, μετά από συνεννόηση με το Δικηγορικό Σύλλογο να αναπροσαρμόσουμε το ποσό με το οποίο θα συμβάλλουν στην αναμόρφωση του θαλάμου για την νοσηλεία κρατουμένων. Επειδή ο εργολάβος εκτίμησε στις 35.000 ευρώ το κόστος ανακατασκευής του θαλάμου, δεν σημαίνει ότι είναι τόσες οι απαιτήσεις μας έναντι του Δικηγορικού Συλλόγου”, σημείωσε στο “Χίος F.M.” ο Διοικητής του “Σκυλίτσειου”, κ. Μενέλαος Γεωργαντέλης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ η Διοίκηση του Νοσοκομείου δια του προέδρου του φαίνεται να αναζητά τώρα τη χρυσή τομή στις σχέσεις τους με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου, προκειμένου να μην ναυαγήσει η ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου.
Ο κ. Γεωργαντέλης επανάλαβε εξάλλου τις γνωστές θέσεις της σημερινής Διοίκησης σε ότι αφορά το θέμα της περιουσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου.


“Εμείς δίνουμε ένα οικόπεδο, του οποίου η αξία είναι δεκαπλάσια από τα αντισταθμιστικά οφέλη που ζητάμε για το Νοσοκομείο. Σκοπός μας από δω και μπρος είναι να εξασφαλίζουμε την αποδοτικότητα των ακίνητων περιουσιακών μας στοιχείων και έτσι θα λειτουργούμε. Δεν εκποιούμε την περιουσία του Ιδρύματος, την αξιοποιούμε. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να δώσουμε εν λευκώ κομμάτι της περιουσίας του”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να αποσείσει την ευθύνη που του καταλογίζεται.