Αρχική Νέα Αθλητικά Ούριος εφοπλιστικός άνεμος στο ΝΟΧ

Ούριος εφοπλιστικός άνεμος στο ΝΟΧ

163Ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η προ ολίγων ημερών εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου, όπου έγινε πραγματικότητα η διεύρυνση της εφοπλιστικής βάσης που στηρίζει το ΝΟΧ.
Ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να γίνει, κάτι που είχε οραματιστεί ο κ. Ι. Χανδρής και κατάφερε να πραγματοποιήσει η οικογένεια Τσάκου, η οποία πέτυχε να ενεργοποιήσει στους κόλπους του ΝΟΧ μια σειρά εφοπλιστικών οικογενειών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και την επαναδραστηριοποίηση του κ. Ι. Χανδρή, κάτι που γέμισε με ικανοποίηση τους πάντες.
Εκτός από τις οικογένειες Ν. Τσάκου και Ι. Χανδρή, στο νέο Δ.Σ. εντάχθηκαν οι εφοπλιστές κ.κ. Σίμος Παληός, ο οποίος θα είναι κι ο νέος πρόεδρος, Λεωνίδας Βαριάς, Γιώργος Προκοπίου και Γιώργος Ανδρεάδης. Στο Συμβούλιο εξελέγησαν και παρέμειναν τα παλιά μέλη:
Αλέκος Τομάζος, Οδυσσέας Μαράτσος, Διαμαντής Αλμυρούδης, Τάσος Φουντούλης, Αντώνης Σίμος, Μάρκος Γεραζούνης, Ντίνος Κολάκης, Ισίδωρος Βιτέλλας, Καρούσου Άννα, Μιχάλης Κλαδιάς, Λινός Ζαννής και Τρύφων Ψυχιάς.
Ταυτόχρονα εγκρίθηκαν ομόφωνα ο απολογισμός κι οικονομικός ισολογισμός των πεπραγμένων της πρώην διοίκησης. Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα σε λίγες ημέρες.


Σύσκεψη για το κτίριο;


Έντονες είναι εν τω μεταξύ οι πληροφορίες ότι εντός των προσεχών ημερών επίκειται ευρεία σύσκεψη φορέων για να κριθεί οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ στη Μπέλα Βίστα. Στη σύσκεψη ενδέχεται να παρουσιαστεί και ολοκληρωμένη πρόταση αξιοποίησης τους.


Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ