Αρχική Νέα Τοπικά Συνεχίζεται η θεραπεία του Ουαλίντ….

Συνεχίζεται η θεραπεία του Ουαλίντ….

17

Τα ορθοπεδικά και χειρουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 22χρονος πρόσφυγας από τη Σομαλία Ουαλίντ, εξετάζονται από το Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου και νοσηλεύεται.
Αυτό σημειώνει με σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που τονίζει ότι τα τελευταία νέα λένε ότι αντιμετωπίσθηκε η κατάσταση της υγείας του στο κομμάτι που αφορούσε τους πλαστικούς χειρουργούς.
Η Επιτροπή θυμίζει ότι ο  Ουαλίντ τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια μιας επιχείρησης “ασφαλούς αποτροπής” του Λιμενικού στα τέλη Ιουνίου και “θα μείνει
ανάπηρος εφ’ όρου ζωής και αυτή η αναπηρία είναι και το πρώτο “δώρο”  της πολιτισμένης Ευρώπης στην προσπάθεια του να βρει ένα καλύτερο μέλλον”.
Παράλληλα ευχαριστεί όλους όσοι συμπολίτες υλικά και ηθικά την προσπάθεια να βοηθήσουμε τον Ουαλίντ, όπως και όλα τα μέσα ενημέρωσης που με ευαισθησία δημοσιοποίησαν το σχετικό θέμα.
Να σημειώσουμε ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της προσπάθειας της όσον το δυνατόν αποκατάσταση της υγείας του. Αυτοί που θέλουν να συμβάλλουν μπορούν να αφήσουν τη μικρή ή μεγάλη συνεισφορά τους στα παρακάτω καταστήματα :
Κελλάρι (Οδός Ροδοκανάκη)
Βιβλιοπωλείο Πάπυρος (Απλωταριά)
Αλκυόνη Καφέ (οδός Μυκιάδων)
Σουβλάκια Αιμίλιος (Οδός Βενιζέλου)