Αρχική Νέα Τοπικά Συγχαρητήρια Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για τα Χιώτικα… “ρετιρέ” επιτυχίας

Συγχαρητήρια Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για τα Χιώτικα… “ρετιρέ” επιτυχίας

18

Συγχαρητήρια στους Χιώτες μαθητές απέστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Στρατής Τζιμής, σχετικά με τα αποτελέσματα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
“Οι υποψήφιοι φοιτητές της  Χίου βρέθηκαν, και φέτος,  στο  ρετιρέ  των επιτυχιών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Οι  μαθητές μας και  οι δάσκαλοί τους, τόσο  της Α/θμιας όσο και της Β/θμιας Εκπ/σης, είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων, γιατί  για την πύργωση  αυτής της επιτυχίας όλοι οι εκπαιδευτικοί,  κάθε μέρα και κάθε χρόνο,  πρόσθεσαν το δικό τους λιθαράκι και  τη δική τους πνευματική συμβολή. Ακόμη, πρέπει να συγχαρούμε, για   το μεγάλο  αυτό ποσοστό επιτυχιών, και τους γονείς των μαθητών, που στήριξαν ηθικά τα παιδιά τους στον αγώνα αυτό.
Στους επιτυχόντες ευχόμαστε   καλή πρόοδο και  καλή επιτυχία και σ’ όλους τους άλλους αγώνες της ζωής τους. Είναι ανάγκη  να διδαχθούν από αυτή  τους την επιτυχία και να έχουν ως γνώμονα και  ως αρχή στη ζωή τους,  ότι όλα κερδίζονται με μεθοδική  εργασία.
Σ’ αυτούς που δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το στόχο τους είναι βέβαιο ότι η επιτυχία θα έλθει του χρόνου, και μάλιστα μεγαλύτερη, αφού βέβαια, συνεχίσουν  την προσπάθειά τους  και αξιοποιήσουν  κατά τον καλύτερο τρόπο την  φετινή τους  εμπειρία και τις πολλές γνώσεις τους. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και τους διαβεβαιώνουμε ότι από  τις  υπηρεσίες της εκπαίδευσης θα τύχουν άμεσης εξυπηρέτησης για όποιο ζήτημα τους απασχολεί”, σημειώνει ο κ. Περιφερειακός Διευθυντής.