Αρχική Νέα Τοπικά Στον Παπανδρέου επιστολή της “Ανθρώπινης Πόλης”

Στον Παπανδρέου επιστολή της “Ανθρώπινης Πόλης”

9

 Επιστολή στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και τον υπεύθυνο της Επιτροπής για τις επικείμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Αλέκο Παπαδόπουλο, απέστειλε ο συνδυασμός της Δημοτικής Αρχής Χίου “Ανθρώπινη Πόλη”.
Θέμα οι δηλώσεις του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και μέλους της εν λόγω Επιτροπής Αντώνη Κοτσακά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στις αρχές Αυγούστου, τόσο για την πορεία της Δημοτικής Αρχής αλλά και το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος επικεφαλής στις εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή επισημαίνεται ότι όπως και ο Πρόεδρος του Κόμματος είχε τονίσει, τα μέλη της συγκεκριμένης Επιτροπής δεν θα ήταν και υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές. Παράλληλα τονίζεται ότι οι δηλώσεις Κοτσακά θίγουν συνολικά το ΠΑΣΟΚ και όλο αυτό τον κόσμο που στήριξε την παράταξη στις προηγούμενες εκλογές.


Και θέμα Ντομάτα
Εν τω μεταξύ όπως ήδη διέρρευσε στον τύπο από το συνδυασμό ο μόνος που δεν υπέγραψε ήταν ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα παιδείας Πέτρος Ντομάτας. Το επιχείρημά του σύμφωνα με πληροφορίες ότι αν σταλεί η επιστολή τότε είναι σαν να διασπάται τοπικά το ΠΑΣΟΚ. Το αντεπιχείρημα από την πλευρά του συνδυασμού και τότε αυτές οι βολές που δέχονται πως μπορούν να χαρακτηριστούν;
Μεταξύ των δημοτικών συμβούλων δεν κρύβεται η δυσαρέσκεια για τη στάση του Π. Ντομάτα. “Πως δέχεται από τη μια αυτή την κριτική και από την άλλη τη θέση του αντιδημάρχου;”, ήταν το σχόλιο που εισπράξαμε.


Συνάντηση
Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στο Δήμαρχο Μάρκο Μεννή η υπόθεση αυτή φαίνεται να ξεχειλίζει το ποτήρι. Από πλευράς Δημάρχου φαίνεται να βλέπει πως οι γέφυρες συνεργασίας κόβονται και έτσι αναμένεται άμεσα να καλέσει τον Πέτρο Ντομάτα σε συνάντηση ώστε να δουν πως θα πορευτούν στο εξής.