Αρχική Νέα Τοπικά ΠΟΑΣΥ: προς κινητοποίηση για το ανθυγιεινό

ΠΟΑΣΥ: προς κινητοποίηση για το ανθυγιεινό

6

Κάλεσμα σε όλες τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις- μέλη της, απευθύνει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ζητώντας να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση που πραγματοποιούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην Αθήνα.
Στη συνεδρίαση που καλείται να υπάρχει ένας εκπρόσωπος από κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο θα γίνει στην αίθουσα ΔΑΟΑ (χώρος Σχολής- κτίριο Διεύθυνσης Τεχνικών), προκειμένου να υπάρξει κοινή απόφαση για την περαιτέρω στάση του κλάδου ενόψει και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση- πρόσκληση “η δέσμευση της Κυβέρνησης για ψήφιση της σχετικής τροπολογίας για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό της εργασίας ακόμη δεν υλοποιήθηκε. Ενόψει και της κατάθεσης της, σύμφωνα με (πρόσφατη) δια τηλεόρασης δήλωση από τη Βουλή του κ. υπουργού Δημοσίας Τάξης, την προσεχή ή μεταπροσεχή εβδομάδα καλείσθε…”, στην προαναφερόμενη συνάντηση.
Η ΠΟΑΣΥ πληροφοριακά τονίζει ότι “η διάταξη της δια τηλεόρασης αναγγελθείσας από τον κ. Υπουργό μας τροπολογίας, αναζητηθείσα στους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς δεν ανευρέθη, καθ’ όσον αγνοείται η τύχη της…”!