Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Κουτσοδόντης: προς XIOS-FM επί προσωπικού

Γιάννης Κουτσοδόντης: προς XIOS-FM επί προσωπικού

34


Επί προσωπικού απαντά ο αντιπρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννης Κουτσοδόντης σχετικά με σχόλιο σε ραδιοφωνική εκπομπή που αφορούσε το πρόσωπό του, την οποία απάντηση και μας κοινοποίησε.

Μεταφέρουμε το τμήμα της απάντησης όπου δίνονται εξηγήσεις για το θέμα:
 “Tην 31 Αυγούστου 2005 κατά την διάρκεια πρωινής εκπομπής  του ΧΙΟΣ FM και ώρα 08.15 περίπου, έγινε ερώτηση στην αντιπρόεδρο του ΔΣ του νοσοκομείου κα Μικέδη που αφορούσε το πρόσωπό μου. Η ερώτηση άφηνε να εννοηθεί ότι εγώ είχα προσωπικό πρόβλημα με την κα Μικέδη.
Επειδή δεν είμαι ακροατής της συγκεκριμένης εκπομπής αλλά το πληροφορήθηκα την επόμενη ημέρα από τρίτους και επειδή η έκπληξή που ένιωσα για τα λεγόμενα του κ. Γεωργούλη ήταν μεγάλη, σας δηλώνω ότι:
Πρώτον, ούτε είχα  ποτέ, ούτε έχω προσωπικό  πρόβλημα με κα Μικέδη, ούτε με κανέναν άλλο στο νοσοκομείο όπου εργάζομαι.
Δεύτερον, με την αντιπρόεδρο του ΔΣ του νοσοκομείου συνεργαζόμαστε στα πλαίσια των καθηκόντων μου, ως προϊστάμενος κλινικής αλλά και στο ΔΣ του νοσοκομείου ως αιρετό μέλος και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη μέχρι τώρα συνεργασία μας. – πράγμα που μαρτυρούν και οι ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ του νοσοκομείου.-
Τρίτον, ούτε η συνδικαλιστική μου ιδιότητα, ούτε οι αρχές μου, μου επιτρέπουν να αντιδικήσω με πρόσωπα στο χώρο εργασίας μου. Οι διαφορές που υπήρχαν ή και θα υπάρξουν μεταξύ του ΣΕΣΝΟΧ, του οποίου είμαι μέλος, και του ΔΣ του νοσοκομείου είναι στα πλαίσια διαφορετικής αντίληψης και φυσικά οι διαφορές αυτές δεν έχουν σχέση με πρόσωπα. Άξονας νομίζω όλων μας είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του νοσοκομείου προς όφελος των Χίων πολιτών”.