Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιάννης Πίττας: στην αντεπίθεση για το super puma… Χίος- Καρδάμυλα

Γιάννης Πίττας: στην αντεπίθεση για το super puma… Χίος- Καρδάμυλα

10

 

Απάντηση στα σχόλια για την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμυνας στη Χίο για τα εγκαίνια του νηπιακού σταθμού της 96 ΑΔΤΕ και κυρίως για τη χρήση ελικοπτέρου ως μεταφορικού μέσου από τη Χίο στα Καρδάμυλα, προσπαθεί να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πίττας.
Συγκεκριμένα αναφέρει:


“Ατυχείς και σαφώς επηρεασμένες από την αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα, μπορούν να εκληφθούν οι δηλώσεις της Βουλευτή Ελπίδας Τσουρή, αμέσως μετά τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Η κ. Τσουρή, προφανώς, βλέποντας το πραγματικό ενδιαφέρον του Υπουργού κ. Σπηλιοτόπουλου για το νησί μας, πρωτόγνωρο σε σχέση με τα χρόνια και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ, που είναι ολοφάνερο από τα εξής:
– Ίδρυση κέντρου εκπαίδευσης στα Καρδάμυλα.
– Ικανοποίηση του ομόφωνου αιτήματος των δυο βουλευτών, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, των ΟΤΑ, του ΔΔ Καρυών για μη αποδέσμευση του στρατοπέδου Τρυπατέ.
– Ίδρυση και λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού της 96 ΑΔΤΕ, που θα ελαφρύνει οικονομικά τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.
– Δημιουργία φαρμακείων σε Οινούσσες και Ψαρά, σε συνεργασία υπουργείου Εθνικής Άμυνας και υπουργείου Υγείας, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των ακριτικών μας νησιών.
Υπό το κράτος του πανικού η κα Τσουρή και σε μια προσπάθεια να κάνει αισθητή την παρουσία της σε μικροπολιτικές αλλοτινών χρόνων, μίλησε για προκλήσεις σε καιρούς λιτότητας, ξεχνώντας μέσα σε λίγα λεπτά επισκέψεις σοσιαλιστών και εκσυγχρονιστών υπουργών με κότερα και θαλαμηγούς.
Η εποχή που ο λαός παρασύρονταν από λόγια του αέρα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Ναι, η Κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει το επίδομα θέρμανσης. Γι’ αυτό και ιδρύει παιδικούς σταθμούς για στρατιωτικούς, κέντρα εκπαίδευσης για νεοσύλλεκτους και προχωρά σε όλες εκείνες τις τομές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη.
Μάλιστα, όλα αυτά θα ήταν πιο εύκολα για μας, αν οι “σπατάλες και οι προκλήσεις” του ΠΑΣΟΚ περιορίζονταν στα C-130 και στα SUPER PUMA.”.