Αρχική Νέα Τοπικά Σύσκεψη για το νερό θα ζητήσει το Επιμελητήριο

Σύσκεψη για το νερό θα ζητήσει το Επιμελητήριο

17

 
Διαβεβαιώσεις από τους τοπικούς φορείς ότι το πρόβλημα με το νερό αντιμετωπίζεται ζητά το Επιμελητήριο που συζήτησε το θέμα στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Δένοντας το θέμα με την τουριστική καμπάνια που θα ξεκινήσει για τη νέα χρονιά ο νομός μας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ζαννίκος αναρωτήθηκε αν υπάρχει λόγος να γίνει από την ώρα που το πρόβλημα- νερό παραμένει.
“Δεν αποκλείεται να λάβουμε και πάλι διαβεβαιώσεις για νερό μπριλάντι, σημείωσε ο Κυριάκος Δηράκης. Πρέπει να πιέσουμε για τη δημιουργία Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων”.
Ορισμένα μέλη του Δ.Σ. επιτέθηκαν και σε αυτούς που καλοκαιριάτικα έγραφαν συνθήματα για το νερό ακόμα και στους τοίχους του Επιμελητηρίου, για να παρέμβει ο Κώστας Σταυρινούδης σημειώνοντας ότι το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών μας και όχι αν θίγονται τα επιχειρηματικά σχέδια κάποιων.
Τελικά το σώμα αποφάσισε να αναθέσει στη Διοικούσα να έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς (Νομαρχία, Δήμους, Περιφέρεια) και να προχωρήσει σε κοινή σύσκεψη.