Αρχική Νέα Αθλητικά Ξήλωσαν τον τάπητα στο γήπεδο Νενήτων, κόκκινη κάρτα για την ΤΕΔΒ!

Ξήλωσαν τον τάπητα στο γήπεδο Νενήτων, κόκκινη κάρτα για την ΤΕΔΒ!

11

Τη μια μέρα το έβαλαν, την επόμενη το ξήλωσαν!
Ο λόγος για τον πλαστικό τάπητα στο γήπεδο Νενήτων που εξαιτίας των προβλημάτων στην Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου (που είχε την εργολαβία) η εταιρεία στην οποία είχε ανατεθεί το έργο αποφάσισε να το μαζέψει και να φύγει…
Εκπληκτα τα παιδιά στα Νένητα, είδαν το όνειρό τους να κρατά μόνο λίγες ώρες και να μην προλαβαίνουν να χαρούν το νέο τους γήπεδο.
Αιτία αυτής της εξέλιξης το γεγονός ότι η ΤΕΔΒ δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη στο ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα, άρα και να εκταμιευθούν τα χρήματα από το Δήμο Ιωνίας.
Ετσι όμως απαξιώνεται η ΤΕΔΒ που δύσκολα μπορεί να αναλάβει έργο, ενώ σοβαρά ερωτηματικά θέτονται στη Δημοτική Αρχή Ομηρούπολης αλλά και στη διοίκηση της ΤΕΔΒ που δεν απέτρεψαν αυτή την κατάσταση. Επίσης στη Δημοτική Αρχή Ιωνίας γιατί δεν κινήθηκε νωρίτερα ώστε να μην δει να ακυρώνεται ένα δικό της έργο. 
Σε άλλη στήλη παραθέτουμε την ανακοίνωση του Στέφανου Φαρατζή, πρώην Προέδρου του ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΗ Νενήτων που έκανε γνωστή την αρνητική αυτή εξέλιξη.