Αρχική Νέα Τοπικά Δ. Ιωνίας: Ικανοποίηση για τα έργα στα σχολεία

Δ. Ιωνίας: Ικανοποίηση για τα έργα στα σχολεία

7

 Οι τελευταίες συνδέσεις στην ύδρευση- αποχέτευση χρειάζεται να γίνουν στο Νηπιαγωγείο Θολοποταμίου για να παραδοθεί προς χρήση στη σχολική κοινότητα. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η αντιδήμαρχος Ιωνίας κα Αθηνά Θλιβίτη μας επισημάνε ότι σε ένα 15ήμερο το σχολείο θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί,.
Πρόκειται για 2 μεγάλες αίθουσες και χώρο υποδοχής που θα λύσει έτσι σημαντικά προβλήματα στο Θολοποτάμι, στον τομέα της εκπαίδευσης, αφού παράλληλα θα αποσυμφορηθεί το δημοτικό σχολείο.
Εξάλλου αναμένεται να ενισχυθεί από τον ΟΣΚ με μια αίθουσα ελαφριάς κατασκευής το νηπιαγωγείο Καλλιμασιάς, η οποία και θα τοποθετηθεί μέσα στο Νοέμβριο. Έχει κατατεθεί επίσης αίτημα για την παραχώρηση μιας παρόμοιας αίθουσας για το σχολείο του Καταρράκτη.
Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των αναγκών των σχολείων αναμένεται να υπογραφεί Προγραμματική Συμφωνία με τη Νομαρχία έτσι ώστε να γίνει επέκταση του Δημοτικού Καλλιμασιάς με 2 αίθουσες.
Όπως μας ενημέρωσε εξάλλου η κα Θλιβίτου δόθηκαν  12.000 ΕΥΡΩ για αλλαγή κουφωμάτων στα κτίρια γυμνασίου και λυκείου, όπως επίσης ανάλογο ποσό για τους ελαιοχρωματισμούς σχολείων, την κατασκευή προσβάσεων και του κήπου στο δημοτικό Καλλιμασιάς.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ