Αρχική Νέα Τοπικά Δύο συγκεντρώσεις για ανθρώπινο ωράριο

Δύο συγκεντρώσεις για ανθρώπινο ωράριο

8

 

Με αίτημα να μην είναι ανοικτά τα καταστήματα το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε διπλή συγκέντρωση έξω από το κατάστημα της πολυεθνικής αλυσίδας DIA.
Το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων πραγματοποίησαν ξεχωριστές συγκεντρώσεις, ενώ δεν έλειψαν οι βολές από τους δεύτερους εναντίον των πρώτων για το ότι δεν τίθεται θέμα και σαββατιάτικου απογεύματος.
Πολυπληθέστερη η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, με παρόντες εργαζόμενους από άλλα σούπερ- μάρκετ, που όμως θα έχει αξία αν μείνουν στον αγώνα για διεκδίκηση του παλιού ωραρίου και δεν απογοητευτούν βλέποντας τις συνδικαλιστικές -πολλές φορές ακαταλαβίστικες- κόντρες.
Αντιπροσωπεία του ΕΚΧ και της Ομοσπονδίας ΕΒΕ μίλησαν με την υπεύθυνη βάρδιας στο κατάστημα, μεταφέροντας το αίτημα να μην καταπατά η πολυεθνική αλυσίδα την τοπική συμφωνία. Πιθανόν το DIA να είναι την ερχόμενη Τετάρτη κλειστό, το θέμα είναι ότι ήδη έγινε γνωστό ότι χθες λειτούργησε το LIDL…
Το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων ανακοίνωσε δια ντουντούκας πως το προσεχές Σάββατο θα κάνει συγκέντρωση έξω από το KEY-FOOD στο Βαρβάσι, απόφαση που δεν τη γνώριζαν όμως τα μέλη της μειοψηφίας του Δ.Σ που βρίσκονταν στη συγκέντρωση του ΕΚΧ…