Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Διημερίδα Σκυλίτσειου- ΝΙΜΙΤΣ στο ΟΜΗΡΕΙΟ

Διημερίδα Σκυλίτσειου- ΝΙΜΙΤΣ στο ΟΜΗΡΕΙΟ

10

 Το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και το Σκυλίτσειο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου διοργανώνουν την Ζ’ Διανοσοκομειακή ημερίδα στο ΟΜΗΡΕΙΟ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου και ως γνωστό γίνεται κάθε δύο χρόνια.
Η θεματολογία που επιλέχθηκε για συζήτηση στη Διημερίδα άπτεται των ευαίσθητων αντικειμένων της μαζικής πληθυσμιακής μετακίνησης που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παραμεθόριος από τα εισαγόμενα νοσήματα αλλά και από το σοβαρότατο πρόβλημα των κακώσεων της σπονδυλικής στήλης και του νωτιαίου μυελού, οι οποίες συμβαίνουν ιδιαίτερα στην Ελληνική περιφέρεια στις περιόδους τουριστικής αιχμής και των ιατρικών πράξεων και παραλείψεων που στιγματίζουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο την ζωή των παθόντων.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου και του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου, ενώ πρόκειται να παρευρεθεί ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Μάλιστα σύμφωνα με ενημέρωση από την 96 ΑΔΤΕ ο κ. Μιχαλολιάκος θα βρίσκεται από σήμερα στο νησί όπου το βράδυ (9.15 μ.μ.) θα του παρατεθεί δείπνο στη ΛΕΘ Χίου.