Αρχική Πολιτισμός Εγκάρδια υποδοχή του ΔΗΠΕΘΕ σε Λυκαβηττό και Χαλάνδρι

Εγκάρδια υποδοχή του ΔΗΠΕΘΕ σε Λυκαβηττό και Χαλάνδρι

24

 
Εγκάρδια υποδοχή από ένα υπέροχο κοινό εισέπραξε το ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου στις δύο παραστάσεις που έδωσε στην Αθήνα στο θέατρο του Λυκαβηττού και στη Ρεματιά Χαλανδρίου.
Την παράσταση μάλιστα στο Λυκαβηττό παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Χίου Μάρκος Μεννής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αντώνης Λάρδας.
“Νοιώσαμε ιδιαίτερη ικανοποίηση, οι παραστάσεις πήγαν πολύ καλά”, μας είπε ο κ. Λάρδας.
“Είναι ιδιαίτερη επιτυχία το να πάρει κανείς μέρος σε ένα πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών. Είναι μια πολύ καλή παρέμβαση, προβολή της Χίου και του ΔΗΠΕΘΕ που μπορεί να προσφέρει πολλά στο νησί μας. επίσης βρήκαν την ευκαιρία να γίνουμε σημείο αναφοράς για τους Χιώτες της Αττικής πολλοί εκ των οποίων παρακολούθησαν την παράσταση”, τόνισε.
“Το κοινό ήταν ιδιαίτερα ένθερμο. Είχε πολύ νεανικό κόσμο που παρακολούθησε τις παραστάσεις”, μας είπε σαφώς ικανοποιημένος ο σκηνοθέτης Γιώργος Μπινιάρης που είχε τη θεατρική προσαρμογή και τη διδασκαλία στην παράταση του θεατρικού εργαστηρίου.
Τι άρεσε σε αυτή την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ, τον ρωτήσαμε.
“Η αφέλεια και η αθωότητα της παράστασης, στοιχεία που είχαν να τη δουν χρόνια στην Αθήνα”, απάντησε ο Γιώργος Μπινιάρης.
“Τα ρόδα της αυγής” έδωσαν χαρά, εισπράξαμε πολύ εγκάρδια υποδοχή από ένα κοινό που ήδη μας γνώριζε από την “Αγγέλα”, τόνισε.

ΦΩΤΟ από τις πρόβες στη Χίο

Διαφήμιση