Αρχική Πολιτισμός Τα best-seller του μήνα από τον ΠΑΠΥΡΟ

Τα best-seller του μήνα από τον ΠΑΠΥΡΟ

27

Τα βιβλία best seller του Σεπτεμβρίου για το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ είναι τα ακόλουθα:

 

 * ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΧΥΡΟ -ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ- ΛΙΒΑΝΗΣ
Το “Ψηφιακό οχυρό” είναι ένα από τα καλύτερα και ρεαλιστικότερα τεχνολογικά θρίλερ που κυκλοφόρησε ποτέ. Γραμμένο από τον πιο πολυδιαβασμένο συγγραφέα παγκόσμια τα τελευταία χρόνια, θα κερδίσει κάθε είδους αναγνώστη με την πλοκή και την αιχμηρότητά του.

* ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ -ΘΕΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ- ΚΕΔΡΟΣ
1794 στην παροικία των Γραικών στη Στεφανόπολη, στα μακρινά Καρπάθια Ένας άρχοντας, έμπορος Γραικός και χήρος, στην κορυφή της δημιουργικότητάς του, τα έχει όλα. Όνομα τρανταχτό, ευτυχισμένη οικογένεια, αξιοζήλευτη περιουσία.


* ΚΩΔΙΚΑΣ DA VINCI -ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ- ΛΙΒΑΝΗΣ
Στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του στο Παρίσι, ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκντον δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα: ο έφορος του Μουσείου του Λούβρου βρίσκεται δολοφονη-μένος μέσα στο μουσείο. Δίπλα στο πτώμα υπάρχει ένα μήνυμα.


* ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ -ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ- ΛΙΒΑΝΗΣ
“Kομμάτια έγινε η καρδιά μου, μόλις τα πρώτα χοντρά δάκρυά της έσταξαν στα χέρια μου και στράγγιξαν στο φουστάνι μου. Eίχε ακουμπήσει το κεφαλάκι της στα πόδια μου ενώ είχε ξαπλώσει το κορμάκι της. Λένε πως αυτό που φοβάσαι αυτό θα πάθεις. Σ’ όλη μου τη ζωή φοβόμουνα μην τη χάσω. Kαι τώρα ο φόβος μου αυτός ήταν προ των πυλών…”


* ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ -ΤΡΑΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ- ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Έρωτας και πόλεμος… Μια αγάπη ψυχορραγεί στην προκυμαία της Σμύρνης το Σεπτέμβρη του 1922. Η Ισμήνη φεύγει για την Ελλάδα με κειμήλιο ένα δαχτυλίδι και ένα πολύτιμο μυστικό στα σωθικά.


* ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ -ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ ΦΙΛΙΩ- ΛΙΒΑΝΗΣ
Δυο μέρες και δυο νύχτες μείναμε όρθιοι στην παραλία περιμένοντας να μπούμε σε κάποιο πλοίο. Χιλιάδες κόσμος, απελπισμένος και εξαθλιωμένος, με μάτια άδεια απ’ τα όσα είχαμε δει και την ψυχή ματωμένη απ’ τον πόνο της απώλειας των αγαπημένων μας.


* ΟΧΤΩ -NEVILLE KATHERINE- ΛΙΒΑΝΗΣ
Ένα μυστήριο με ιστορία που υπερβαίνει τη χιλιετία. Ένας γρίφος που κέντρισε τα πιο λαμπρά πνεύματα που γνώρισε η ανθρωπότητα. Μια αρχαία φόρμουλα που χαρίζει τόσο μεγάλη δύναμη, ώστε έχει κυριεύσει την ψυχή όλων όσοι άκουσαν γι’ αυτή.


* ILLUMINATI, ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ -ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ- ΛΙΒΑΝΗΣ
Το μυθιστόρημα “Illuminati – Οι πεφωτισμένοι” είναι ένα απρόβλεπτο θρίλερ που ισορροπεί με μοναδικό τρόπο ανάμεσα σε απρόσμενες αποκαλύψεις και σκοτεινές αλήθειες την ώρα που η μάχη ανάμεσα στη θρησκεία και την επιστήμη κλιμακώνεται…


* Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ -ΦΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ- ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Όταν η Aρέθα βρίσκεται μπροστά σε κινδύνους φανταστικούς ή πραγματικούς, βυθίζεται σε βαθείς ύπνους που διαρκούν μερόνυχτα. Oι γυναίκες του σπιτιού, προκειμένου να την προφυλάξουν από τους κινδύνους και τους ύπνους, την κλείνουν για χρόνια σ’ ένα δωμάτιο με τέσσερα παράθυρα, σε πλήρη απομόνωση. Mοναδική της παρηγοριά ο Aντρέας που, αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της από τα παιδικά τους χρόνια, την προτρέπει να το σκάσει και να φύγουν μαζί.


* Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ -KOSTOVA ELIZABETH- ΛΙΒΑΝΗΣ
Αν η καρδιά σας φτερουγίζει στη σκέψη των ερειπωμένων κάστρων και η φαντασία σας εξερευνά τις κρύπτες μεσαιωνικών μοναστηριών τις νύχτες με πανσέληνο, το μυθιστόρημα αυτό θα σας κρατήσει ξάγρυπνους μέχρι την τελευταία συναρπαστική του σελίδα.

Διαφήμιση