Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ο ΣΥΝ καταγγέλλει τον αδιαφανή τρόπο πρόσληψης στην Περιφέρεια

Ο ΣΥΝ καταγγέλλει τον αδιαφανή τρόπο πρόσληψης στην Περιφέρεια

7

Οι προσλήψεις επίλεκτων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από την Περιφέρεια για τις θέσεις τεχνικών συμβούλων στη Νομαρχία και στους Δήμους του Νομού μας, αναδεικνύουν μια σειρά ζητήματα που άπτονται του τρόπου διαχείρισης της δημόσιας διοίκησης από τα κόμματα του νεοφιλελευθερισμού, καταγγέλει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Συνασπισμού Χίου.
Οι ανούσιες φραστικές αντιπαραθέσεις των δύο μονομάχων, δεν είναι ικανές να αποκρύψουν την πεμπτουσία της πολιτικής τους, που είναι η αντιμετώπιση του κράτους ως λάφυρο για τον εκάστοτε νικητή των εκλογών ως αναγκαία προϋπόθεση για τη διαιώνιση του πελατειακού συστήματος διακυβέρνησης.
Το “κομματικό κράτος” του ΠΑΣΟΚ έρχεται τώρα η Νέα Δημοκρατία να το αντικαταστήσει με την “επανίδρυση του κράτους” και τα γαλάζια παιδιά να διαδεχθούν τα πράσινα στη στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών.
Σε μια περίοδο που η ανεργία καλπάζει στο Νομό μας, ο κυνισμός των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα των προσλήψεων προκαλεί το σύνολο των ανέργων νέων μας και προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει
Η Ν.Ε Χίου του Συνασπισμού καταγγέλλει τον αδιαφανή τρόπο πρόσληψης των συγκεκριμένων ατόμων ως πράξης στερούμενης κάθε έννοιας ηθικού ερείσματος.
Η αλληλεγγύη μας στο πλευρό των ανέργων αποτελεί βασική πολιτικής μας προτεραιότητα.
Η προάσπιση των θεσμών να αποτελέσει επιτέλους πρόταγμα του συνόλου της κοινωνίας μας, καταλήγει ο Συνασπισμός.