Αρχική Πολιτισμός ΠΕΛΙΝΝΑΙΟ: καλή αρχή με το ενδιαφέρον φίλων πεζοπορίας

ΠΕΛΙΝΝΑΙΟ: καλή αρχή με το ενδιαφέρον φίλων πεζοπορίας

25

 Πραγματοποιήθηκε την Tρίτη 4/10 στα γραφεία του Κέντρου Χιακών Μελετών “Πελινναίο” η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση της πεζοπορικής ομάδας. H συμμετοχή ήταν ανέλπιστα μεγάλη γεγονός που προμηνύει συναρπαστικές πεζοπορίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα!
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην πρώτη πεζοπορία που θα γίνει την Kυριακή 16/10 στη διαδρομή Λιθί – Nέα Mονή πρέπει να δηλώσουν τελική συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 13 Oκτώβρη. Πρέπει επίσης να περάσουν από τα γραφεία του Πελινναίου (Bενιζέλου 3) για να προμηθευτούν τη λίστα με τα απαραίτητα αντικείμενα πεζοπορίας καθώς και το χάρτη της διαδρομής. Eπίσης την Πέμπτη 13 Oκτώβρη στις 8.00 το βράδυ θα γίνει συζήτηση, ανάλυση και προβολή διαφανειών σχετικών με τη διαδρομή.


2. Tο K.X.M. Πελινναίο ενημερώνει ότι την Παρασκευή 7 Oκτώβρη και ώρα 8.30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Orchids of Chios, Inouses & Psara”, από τον Mάικ Tέυλορ. Θα προβληθούν φωτογραφίες ορχιδέων, θα δοθούν πληροφορίες για τα είδη και θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ ο Mάικ Tέυλορ θα υπογράφει τα βιβλία του.