Αρχική Νέα Τοπικά Καρδάμυλα: προς αγορά οικοπέδων για κατασκευή Κλειστού

Καρδάμυλα: προς αγορά οικοπέδων για κατασκευή Κλειστού

9

 Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδαμύλων, το βράδυ της Τετάρτης, ένταση υπήρξε και στο θέμα της “έγκρισης εισηγήσεων εκτιμητικής επιτροπής για αγορά οικοπέδων για τις ανάγκες του γηπέδου Καρδαμύλων”.
Πρόκειται για 5 οικόπεδα συνολικής έκτασης 4 στρεμμάτων και με συνολική τιμή αγοράς -σύμφωνα με τους εκτιμητές- περίπου 73.000 ΕΥΡΩ για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.
Ο κ. Μελιτζάνης ρώτησε τρεις φορές τον κ. Δήμαρχο αν οι ιδιοκτήτες αποδέχονται την αγοραπωλησία ή ο Δήμος θα πάει σε απαλλοτρίωση, παρά την κατηγορηματική δήλωση του Δημάρχου ότι δεν υπάρχει καμιά διαφωνία.
Αντίθετα ομαλά πέρασε το θέμα ανάλογης έγκρισης για αγορά οικοπέδου 2,4 στρεμμάτων αντί του ποσού των 18.000 ΕΥΡΩ, για την εγκατάσταση της μονάδας βιολογικού καθαρισμού.
Κατά πλειοψηφία πέρασαν και τα έργα που θα εκτελεστούν μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου, αφού η παράταξη του κ. Μελιτζάνη συμφώνησε στην αναγκαιότητα εκτέλεσης όχι όμως και στην ανάθεση στην ΑΔΕΚ. Για την τελευταία ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να τονίσει την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να παίξει σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση έργου ύστερα και από την απόκτηση εργοληπτικού πτυχίου, ενώ σημείωσε ότι διεκδικούν με αξιώσεις την ένταξη του στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.