Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Δωρεάν πρόσβαση στο Internet για φοιτητές

Δωρεάν πρόσβαση στο Internet για φοιτητές

4

 Δωρεάν πρόσβαση στο Internet μέσω της τεχνολογίας του ADSL παρέχει ο ΟΤΕ από τις 17 Οκτωβρίου στους πρωτεύσαντες φοιτητές. Δεν περιλαμβάνεται το μηνιαίο τέλος σύνδεσης στο Internet που ο φοιτητής θα καταβάλει στον πάροχο της επιλογής του.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΟΤΕ επιχορηγεί τον πρώτο εισαχθέντα φοιτητή ή φοιτήτρια σε κάθε τμήμα για το πρώτο έτος και τον πρώτο φοιτητή ή φοιτήτρια κάθε έτους κάθε τμήματος για το αμέσως επόμενο έτος, προσφέροντας δωρεάν το μηνιαίο τέλος ADSL πρόσβασης με ταχύτητα 512/128 Kbps.
Παράλληλα, προσφέρεται το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης στο μισό της τιμής του σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα τιμολόγια. Με βάση τα σημερινά ισχύοντα τιμολόγια ο ενδιαφερόμενος θα καταβάλει το ποσό των 17,50 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Επιπλέον, για όποιον επιθυμεί, ο ΟΤΕ θα προσφέρει οικονομικό μόντεμ USB σε τιμή 15 ευρώ πλέον ΦΠΑ.


Στην ανακοίνωση του ΟΤΕ ο διευκρινίζει ότι η χορηγία ισχύει από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η ADSL πρόσβαση και για ένα ημερολογιακό έτος.
Απαραίτητο είναι οι πρωτεύσαντες φοιτητές και φοιτήτριες να διαθέτουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή, εντός του νομού όπου βρίσκεται η έδρα της σχολής τους, είτε στο όνομά τους, είτε στο όνομα του γονέα, εφόσον ζουν μαζί, είτε στο όνομα του εκμισθωτή της κατοικίας, την οποία μισθώνει ο ενδιαφερόμενος.

ΠΗΓΗ: news.in.gr, πληροφορίες ΑΠΕ