Αρχική Νέα Τοπικά Δικαστικό Μέγαρο: Ζητούνται έγγραφες δεσμεύσεις από το Νοσοκομείο

Δικαστικό Μέγαρο: Ζητούνται έγγραφες δεσμεύσεις από το Νοσοκομείο

6

Η υπογραφή του Διοικητή του Νοσοκομείου απομένει πλέον για την παραχώρηση του οικοπέδου στη Φάρκαινα στο στρατό, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της παραχώρησης έκτασης στο στρατόπεδο Γκιάλα για την κατασκευή Δικαστικού μεγάρου, μετά την εξουσιοδότηση που έδωσε η Διοικητής της ΔΥΠΕ Βορείου Αιγαίου.
Μάλιστα χθες ο Διοικητής του Σκυλίτσειου Μενέλαος Γεωργαντέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, με τα οποία και συζήτησε το θέμα των αντιπαροχών που είχε προσφερθεί να δώσει ο Δικηγορικός Σύλλογος.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργαντέλης, όπως μας είπε, μίλησε με το Σιδερή Τσούρο και την Πένυ Τασσοπούλου και ζήτησε εγγράφως να δώσει ο σύλλογος τη διαβεβαίωση ότι θα προσφέρει τα 10.000 ΕΥΡΩ για την ανακατασκευή του θαλάμου των κρατουμένων.
Εξάλλου με σχετικό έγγραφο ζητείται από τη ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ να δεσμευτεί για την κατασκευή νεκροτομείου στο χώρο του Νοσοκομείου.
“Εφόσον μας δοθούν αυτές οι εγγυήσεις είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε”, μας είπε ο κ. Γεωργαντέλης.
(Το ζήτημα είναι ότι την 14η Οκτωβρίου, οι δικηγόροι την έχουν εδώ και καιρό ορίσει ως τελευταία ημέρα ισχύς της προσφοράς τους, οπότε πρέπει το Νοσοκομείο να βιαστεί ώστε να υπάρξουν οι εκατέρωθεν δεσμεύσεις.)

15ήμερο
Στο ερώτημά μας, πότε τελικά προβλέπεται να τεθεί ο θεμέλιος λίθος στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, τόνισε ότι υπάρχει μια κινητικότητα από την πλευρά του εργολάβου, ενώ σύμφωνα με τη ΔΕΠΑΝΟΜ εντός 15 ημερών πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Επιβεβαίωσε εξάλλου ότι αναμένεται να παρευρεθεί και ο υπουργός Υγείας κ. Νικήτας Κακλαμάνης.


Θ. ΠΥΛ.- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥπό έλεγχο η φωτιά στην Ελάτα
Επόμενο άρθροΠοδόσφαιρο: αποτελέσματα στα παιχνίδια της Τετάρτης