Αρχική Νέα Τοπικά Μάθετε Μπριτζ…τώρα και στη Χίο

Μάθετε Μπριτζ…τώρα και στη Χίο

28


Ξεκινάνε στις 22 Οκτωβρίου μαθήματα Μπριτζ στη Χίο ταυτόχρονα με όλη τη χώρα.


Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι ζωής!


Αποτελεί κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο και μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων.


Μας συντροφεύει, μας διασκεδάζει, καλλιεργεί τη σκέψη μας και γι’ αυτό σε πολλές χώρες της Ευρώπης διδάσκεται και στα σχολεία και δίνει σ’ όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διακρίσεις, έπαθλα και βραβεία.


Το Μπριτζ, καθώς επίσης και το σκάκι, είναι τα μοναδικά αναγνωρισμένα πνευματικά αθλήματα. Έχει ενταχθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 και στο άμεσο μέλλον θεωρείται βέβαιο ότι θα ενταχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Οι νεαροί πρωταθλητές του Μπριτζ απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που προβλέπονται και για τα υπόλοιπα αθλήματα, όπως η εισαγωγή άνευ εξετάσεων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.


Η σειρά μαθημάτων περιλαμβάνει 12 μαθήματα (Α’ κύκλος). Σε κάθε μάθημα εκτός από την θεωρία γίνεται και πρακτική εξάσκηση. Έτσι οι συμμετέχοντες παίζουν από την πρώτη στιγμή με τους συμμαθητές και αισθάνονται τις πρώτες συγκινήσεις του παιχνιδιού.


Πληροφορίες τις απογευματινές ώρες στο τηλέφωνο : 6945723387

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ε.Ε.: Εργασίες του 5ου Φόρουμ
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα”Πάμε μια βόλτα στο Μουσείο!!!” Φυσικών Επιστημών: