Αρχική Νέα Τοπικά Άννα Διαμαντοπούλου: Σύνθημα όλων μας “Πάμε Οινούσσες”

Άννα Διαμαντοπούλου: Σύνθημα όλων μας “Πάμε Οινούσσες”

9


 “Ανευθυνότητα και προχειρότητα στη διαχείριση ενός προβλήματος δημόσιας υγείας”, καταλόγισε στην Κυβέρνηση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη Tομέα Aνάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου που με τη συνοδεία της βουλευτής Χίου Ελπίδας Τσουρή και κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χίου επισκέφθηκε χθες μέσω Χίου τις Οινούσσες.
Στο λιμανάκι του ακριτικού νησιού μεταξύ αυτών που την περίμεναν ήταν και ο γνωστός ιδιοκτήτης του μικρού κοτετσιού με την ύποπτη και παράλληλα… άφαντη γαλοπούλα, Δημήτρης Κομνηνάρης μαζί με τη σύζυγο του Μαρία.
Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι της οικογένειας που τους προσφέρθηκε καφές και η κα Διαμαντοπούλου απέστειλε το μήνυμα ότι οι Οινούσσες χρειάζονται τη συμπαράστασή μας αφού δέχθηκε πλήγμα με τον τρόπο που πήρε δημοσιότητα το όλο θέμα και κάλεσε όλους να επισκεφθούν το νησί.
 “Η ανευθυνότητα της Κυβέρνησης δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στις Οινούσσες και μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο. Η επίσκεψή μου είναι συμβολική και ουσιαστική. Όχι μόνο να εμψυχώσουμε τον κόσμο αλλά και να δώσουμε μήνυμα “πάμε Οινούσσες”.
“Η προχειρότητα που αντιμετώπισε η Κυβέρνηση το θέμα δημιούργησε πολλά προβλήματα. Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που εξέθεσε διεθνώς το κύρος της χώρας μας, δημιούργησε οικονομικά προβλήματα, αναστάτωσε τον κόσμο και το κοινό και δημιούργησε το τοπικό πρόβλημα. Είναι ένα ακόμα απαράδεκτο δείγμα διαχείρισης κρίσεων αυτής της Κυβέρνησης” κατέληξε η κα Διαμαντοπούλου.

Να σταματήσουν τα “κακαρίσματα”
Από την πλευρά της η βουλευτής Χίου Ελπίδα Τσουρή σημείωσε ότι η επίσκεψή τους “δεν είχε γεύση κοτόπουλου αλλά γεύση συμπαράστασης στους ανθρώπους που υπέμειναν τα μέγιστα. Περίσσευμα αναξιοπιστίας, ανευθυνότητας, έλλειμμα αποτελεσματικότητας αντιμετώπισης των πραγμάτων, χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση όποτε κλήθηκε να αντιμετωπίσει κρίσεις. Να αφήσουν τα κακαρίσματα και να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας”, είπε η κα Τσουρή.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυροσβεστική Υπηρεσία Χίου: προστασία και προετοιμασία για τους σεισμούς
Επόμενο άρθροΠρόσφατοι σεισμοί