Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΚΚΕ: πρόταση για νέες κατοικίες Χριστού Βαρβασίου

ΚΚΕ: πρόταση για νέες κατοικίες Χριστού Βαρβασίου

16

 

Το αίτημα των κατοίκων Χριστού Βαρβασίου να γίνουν νέες κατοικίες, υπερασπίζει με ανακοίνωσή του η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ. Επιρρίπτοντας ευθύνες σε όλες τις Κυβερνήσεις το ΚΚΕ τονίζει τα ακόλουθα στην ανακοίνωσή του.
“Η έντονη σεισμική διέγερση στην περιοχή μας, που έχει ως αποτέλεσμα σεισμούς μέχρι και 6 Ρίχτερ, φέρνει -ξανά- επί τάπητος το θέμα των Λαϊκών πολυκατοικιών στο χριστό Βαρβασίου.
Δυστυχώς οι εκάστοτε κυβερνώντες, χθες του ΠΑΣΟΚ σήμερα της ΝΔ, θυμούνται τους μεροκαματιάρηδες του μόχθου και τους απομάχους της ζωής που εξακολουθούν να ζουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες στις γνωστές πολυκατοικίες, όταν ο Εγκέλαδος χτυπήσει το νησί μας.
Κανένας κυβερνητικός φορέας -ποτέ- δεν έχει σκύψει να αφουγκραστεί τη φωνή απόγνωσης τους: “Ζητάμε το αυτονόητο νέες κατοικίες”.
Η τακτική τους γνωστή, επιδιώκουν την εξαφάνιση του χρόνιου προβλήματος -το οποίο δημιούργησε το ίδιος το Κράτος-με τη γνωστή κομπίνα φτιάχνοντας πολυκατοικίες που εξ’ αρχής παρουσίασαν προβλήματα – με το βιολογικό θάνατο των ενοίκων των κατοικιών.
Η λύση του προβλήματος απαιτεί την εφαρμογή στη ζωή της απόφασης της γενικής συνέλευσης των κατοίκων “κατασκευή νέων κατοικιών και παράδοσή τους στους δικαιούχους” κάθε άλλη κίνηση έχει το στοιχείο του δόλου και του αποπροσανατολισμού των κατοίκων της Σαρακίνας και της κοινής γνώμης”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στην περιοχή του Χαλκειούς
Επόμενο άρθρο“Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος” – παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος